Bianca Pop, fosta ispită la Insula Iubirii, are un nou iubit. E cântăreț și a fost la Puterea Dragostei

 Dumitrache Laura
.

Bianca Pop, fosta ispită la Insula Iubirii, are un nou iubit. Bianca Pop a fost externată în urmă cu câteva zile, iar acum a dezvăluit cine este noul bărbat din viața ei. Deși a fost foarte discretă în ultimul timp cu viața sa personală, chiar partenerul ei a confirmat relația cu fosta ispită. Așadar, Bianca Pop are o relație cu Florin Rusu, cântăreț de muzică de petrecere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Pop, fosta ispită la Insula Iubirii, are un nou iubit. Bianca Pop a dispărut pentru o perioadă din lumina reflectoarelor. Fosta ispită de la Insula Iubirii s-a confruntat cu numeroase probleme, dar acum se pare că este împlinită, mai ales pe plan personal. Vedeta are o relația cu Florin Rusu, fostul concurent de la Puterea dragostei.

Bianca PopBianca Pop

Bianca Pop continuă să fie o adevărată „ispită' pentru bărbați. Vedeta are o nouă relație. Deși a vrut să țină totul secret, iubitul acesteia a dat de gol noua ei idilă. Bianca Pop se iubește cu Florin Rusu, un artist de muzică pentru petrecere și fost concurent de la Puterea Dragostei.

Citește și: De ce a dispărut Bianca Pop de la Insula Iubirii din lumea mondenă:„Am realizat cât am greșit'

Citește și: O mai ții minte pe ispita care nu ieșea din casă fără 1000 de euro?Ce face Bianca Pop de la Insula Iubirii

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent.Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro 

Bianca Pop, fosta ispită la Insula Iubirii, are un nou iubit

Bianca Pop a trecut printr-o perioadă mai delicată în ultima perioadă, dar pare că și-a revenit. Fosta ispită de la Insula Iubirii are o nouă relație, pe care a vrut să o țină secretă de restul lumii. Cu toate astea, chiar partenerul ei a dat-o de gol.

Așadar, Bianca Pop s-a cuplat cu Florin Rusu, un artist de muzică de petrecere și fost concurent la Puterea Dragostei. Ulterior, artistul a confirmat relația cu fosta ispită. Florin a avut numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale. Cei doi au o relație serioasă și plănuiesc să meargă în vacanță în Grecia. Artistul a declarat că o cunoaște pe Bianca de mai bine de 8 ani, dar până acum au fost doar simpli prieteni.

Bianca Pop se iubește cu artistul Florin Rusu

În ultima perioadă, Florin Rusu și Bianca Pop s-au apropiat mai mult, iar, între timp, prietenia s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste. Rusu are planuri mari cu fosta ispită de la Insula iubirii. Acesta a declarat că vrea să își deschidă o afacere în Spania sau poate chiar pe Coasta de Azur.

„Eu și cu Bianca ne știm de vreo 8 ani, cam așa ceva. E o femeie minunată. A avut și ea niște probleme, sper să trecem peste ele. Relația dintre noi doi e una foarte bună. Avem o chimie mare între noi.Vrem să ne deschidem la Benidorm o afacere împreună sau pe Coasta de Azur. Vrem să mergem înainte', a spus noul iubit al Biancăi Pop pentru FANATIK.

Bianca Pop a fost internată la Psihiatrie

Bianca Pop a trecut prin momente dificile, după ce ar fi fost înșelată de fostul iubit. Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost internată la Psihiatrie din cauza problemelor pe care le-ar fi avut cu drogurile, dar și din cauza faptului că ar fi amenținat că se sinucidă.

În urmă cu câteva zile, bruneta a fost externată. Florin i-a fost alături în toată această perioadă. Cei doi par a fi foarte fericiți împreună și au planuri serioase de viitor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton