Cine se mai afla în elicopterul prăbușit, în care au murit Kobe Bryant și fiica lui de 13 ani, Gianna. Alte 7 persoane, copii și părinții lor, și-au pierdut viața!

 Dumba Gabriela
.

Kobe Bryant a murit, duminică, într-un accident de elicopter, alături de fiica sa, Gianna, în vârstă de 13 ani și alte șapte persoane. Inițial s-a crezut că erau cinci persoane la bordul elicopterului, însă poliția din Los Angeles a confirmat că sunt, în total, nouă victime – colege ale Giannei și părinții lor.

Potrivit CNN, John Altobelli (56 de ani), un cunoscut antrenor de baseball, se află printre cei decedaţi în accidentul aviatic în care au murit Kobe Bryant și fiica lui, Gianna. Fratele lui John, Tony Altobelli, a confirmat pentru CNN că John se afla în elicopter, alături de soția sa, Keri, și de fiica lor, Alyssa, care era colegă cu Gianna.

În elicopterul prăbușit pe 26 ianuarie se mai afla și Christina Mauser (38 de ani), antrenoare la o echipă de baschet feminin a unei școli din California (Harbor Day School, din Corona del Mar). Soțul ei, Matt Mauser, a confirmat decesul acesteia pe rețelele sociale.

'Copiii mei și cu mine suntem devastați. Ne-am pierdut astăzi frumoasa soție și mamă într-un accident de elicopter. Vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumesc pentru toate urările de bine care înseamnă atât de mult în astfel de momente dificile', a scris Matt Mauser.

În elicopter s-au mai aflat Payton Chester, colegă de echipă cu Gianna și Sarah Chester, mama fetiței.

Ara Zobayan este numele pilotul elicopterului, care și-a pierdut și el viața, de asemenea.

Kobe Bryant avea 41 de ani

Kobe Bryant a murit la 41 de ani. Starul NBA se retrăsese din activitate în 2016, după 20 de ani petrecuți la LA Lakers, iar în vara lui 2019 devenise tată a patra oară, după ce soția sa, Vanessa, i-a dăruit cea de-a patra fetiță.

foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton