Gabi Bădălău, lovitură dură pentru Claudia Pătrășcanu. Artista își caută dreptatea la tribunal

 Cica Cristina
.

Conflictul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu pare interminabil. Noi detalii ies la iveală, în timp ce artista își caută dreptatea la tribunal.

Claudia-Patrascanu-2Claudia-Patrascanu-2

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă pentru custodia copiilor și pentru împarțirea bunurilor. Însă, lucrurile iau o întorsătura neașteptată, după ce artista a deschis un nou dosar, de data aceasta împotriva societăţii comerciale pe care o conduce Gabi Bădălău.

Din documentele depuse la dosar reiese ca fosta sotie a fiului de senator a lucrat la firma lui Bădălău pe parcursul căsniciei, însă contractual de munca i-a fost desfacut, în mod abuziv, când au luat hotărârea de a divorța, noteaza spynews.ro. Astfel, artista nu ar mai dispune de mijloacele finaciare necesare pentru a-și întreține corespunzător copiii.

Fosta membră a trupei Sexxy a venit cu probe în fața legii: a depus contractul de munca și alte documente bancare din care reies tranzacțiile financiare. Claudia Pătrașcanu cere și să primeasca salariile restante.

Gabi Bădălau este acuzat de abuzuri și infidelități, Claudia Pătrășcanu fiind cea care a anunțat că cei doi divorțează.

Sursa foto: Instagram

Citește și: Claudia Pătrășcanu, un nou mesaj acid la adresa lui Gabi Bădălău. „Ce așteptări aș putea să am dintr-un salariu minim pe economie al soțului meu?'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton