Cine îi este alături Cristinei Cioran, după despărțirea de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu: „Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Sunt tristă că a recurs la...” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cine îi este alături Cristinei Cioran, după despărțirea de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu. În ultima perioadă, Cristina Cioran a trecut prin mai multe experiențe nefericite, dar rolul de mamă singură, pe care și l-a asumat recent, nu o sperie pe simpatica actriță, atât timp cât Ema, fiica ei, este fericită și sănătoasă. La 45 de ani, este pregătită să înceapă un nou capitol, nu înainte de a face, după cum ne-a mărturisit, o triere serioasă în plan personal.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nu mai este un secret pentru nimeni că relația ta cu tatăl Emei s-a încheiat când noi ne așteptam să vă vedem căsătoriți. Ce s-a întâmplat, de fapt?

Cu tatăl ei nu a mers… din păcate… Poate că e mai bine așa.

cristina-cioran-1-4cristina-cioran-1-4

Citește și: Cristina Cioran, mesaj controversat după despărțirea de Alex Dobrescu:'Pe cine nu lași să moară…'

Citește și: Cristina Cioran, după ce Alex Dobrescu, tatăl copilului ei, s-a afișat cu noua iubită:”O poveste care s-a închis…”

Citește și: Dan Negru nu prezintă Revelionul 2023. Care e motivul:”Anul ăsta…”

Citește și: Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. Ce titlu a primit tenismena:”Este o mare onoare”

Cine îi este alături Cristinei Cioran, după despărțirea de tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu

Îi mai dai o șansă? Mai dai o șansă relației voastre?

Am dat deja câteva șanse acestei relații și nu s-a îmbunătățit. Regret că nu am încheiat când au apărut semnele. Dar asta este. Sunt tristă că a recurs la anumite televiziuni ca să-mi atragă atenția și mă întristează că nu s-a gândit dincolo de propria persoană. Mi-aș dori să aibă o relație cu Ema, dacă își dorește. Mi-aș dori să ne respecte. Atât.

Dat fiind că acum ești o mamă singură, cine te ajută la creșterea micuței tale?

Mă ajută mama acum, stă la mine o perioadă, a simțit că ceva e în neregulă. Eu am încercat să o protejez, să nu-i spun, dar… Pentru o perioadă, până ne reglăm un pic, în locul unde suntem, secret pentru unele persoane, va sta cu mine.

„Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv'

În special în momentele grele, și tu ai trecut prin câteva, credința e un sprijin important. Care este relația ta cu Dumnezeu?

Relația mea cu Dumnezeu e foarte bună! Poate ar trebui să-mi amintesc mai des să mulțumesc pentru ce am și să mulțumesc pentru faptul că suntem sănătoase și că suntem aici. Eu nu cred în întâmplări, așadar, după ce voi reuși să trec de această perioadă, voi înțelege de ce. Despre tatăl Emei nu voi vorbi decât în sens pozitiv, pentru că Ema trebuie să-și iubească și să-și respecte părinții, indiferent dacă iubirea dintre ei a dispărut, la un moment dat. Nu e vina copiilor, și aceștia nu trebuie să simtă disensiunile dintre părinți!

Mi-ar plăcea să rămânem prieteni, să mai râdem cum râdeam. Atât. De această dată am decis, cu inima strânsă, că nu voi mai lăsa să treacă ani ca să pot spune: ajunge! Și asta pentru că Ema are nevoie de pace, liniște și bucurie.

Soarta te-a pus la încercare, dar ai trecut cu bine peste provocări. Ai simțit vreodată nevoia să te protejezi spiritual, ai vreun talisman?

Am decis, în viața asta, să nu mă mai leg de nimic! Așadar, singura de care nu vreau să mă despart, pentru o lungă perioadă, de acum încolo, este Ema. Nimic nu contează în viața reală decât sănătatea și dragostea. Acum sunt fericită și împlinită, le am pe amândouă. M-ai făcut și tu să plâng acum. Știu că suntem multe femei care trecem prin momente grele, dar alături de copiii noștri ne întărim și ne ridicăm
la fiecare lovitură! Doar o femeie care trece printr-o experiență traumatică poate înțelege și empatiza.

Mă gândesc că ar trebui să fim mai unite, mai curajoase și mai încrezătoare! Știu că ne dorim protecție și susținere masculină, dar forța adevărată stă în noi, femeile! Se vede în situații de criză, în situații dramatice, în situații, aparent, fără ieșire. Ar trebui să ne iubim mai mult și să ne susținem una pe alta mai mult.

Ce dorință are Cristina Cioran de Sărbători

Pentru că 2022 se încheie curând, mi-ar păcea să ne spui ce faci de Sărbători. Ai vreun plan?

De Sărbători? Sărbătorim. Nu am niciun plan acum, dar urmează să fac. Ne dorim mult să plecăm din țară. Să vedem…

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE DECEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Arhivă Personală, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton