Cine este Zannidache de la Survivor. Alex Velea l-a făcut celebru

 Laciu Andreea
.

Zannidache de la Survivor este, cu siguranță, una dintre cele mai exotice apariții din noul sezon. Nu se teme de competiție și înfruntă mereu provocările din viață, cu zâmbetul pe buze. Este unul dintre artiștii lansați de Alex Velea în muzică, apoi a devenit cunoscut în toată țara datorită apariției în emisiunea Chefi la Cuțite, de la Antena 1.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zannidache Hubert Edmond, cunoscut și ca Zanni, are doar 23 de ani. Însă, povestea lui de viață este un exemplu pentru multă lume. Este grec de origine, iar întâlnirea cu Alex Velea i-a schimbat total viața. Artistul l-a luat sub aripa lui și l-a inclus în proiectul muzical Golden Boy Society. După ce a început să cunoască succesul în online, a ajuns la Antena 1.

Acolo a impresionat atât juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cât și publicul de acasă. A fost luat inițial de Dumitrescu în Echipa Bulinelor, doar pentru a fi ulterior schimbat cu un alt concurent, din echipa lui Sorin Bontea. Chiar dacă nu avea experiență de bucătar, i-a cucerit și pe colegi și rivali cu felul său de a fi.

zanni survivorzanni survivor

Ce poveste tristă de viață are Zannidache de la Survivor

Zanni a fost abandonat într-un orfelinat. A reușit să supraviețuiască în niște condiții extrem de dificile. Însă, nu s-a dat bătut și a reușit să își îndeplinească visul prin multă muncă și ambiție. L-a impresionat pe Alex Velea cu talentul său și așa a ajuns să se lanseze și în muzică.

„Mi-am dorit experientă, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost, pentru că eu am parcurs niște încercări. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire', a declarat Zannidache de la Survivor.

Citește și: Cine sunt Faimoșii de la Survivor sezonul 2

Citește și: Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Avem uși care nu se văd”

Citește și: Cine este Giorgiana Elena Lupu de la Survivor. S-a născut la închisoare și nu și-a cunoscut tatăl

Citește și: Pepe și Raluca Pastramă divorțează la notar! Au stabilit cum împart averea și la cine rămân fetițele

Cum a ajuns Zanni să ia legătura cu Alex Velea

„Am copilărit, am supraviețuit până la șase ani într-un orfelinat, zilele treceau fără să facem nimic, nu acumulam nimic. Am avut mereu o voce în cap care îmi spunea că este un loc pe pământul ăsta și pentru mine. Le-am făcut pe toate, am tuns iarba, am făcut tatuaje, am tuns, am fost la pizzerie, am fost operator de interior într-un birou’, a mărturisit Zanni la Chefi la Cuțite.

După ce a încercat să muncească în domeniile menționate mai sus, Zanni a realizat că muzica este, de fapt, calea potrivită pentru el. Atunci a prins curaj și i-a dat un mesaj lui Alex Velea. Se pare că vorbele lui au ajuns la sufletul artistului, pentru că apoi l-a ajutat să se lanseze.

„Nu știu ce mi-a dat prin cap, am văzut un Story la Alex Velea și i-am dat mesaj, iar el mi-a răspuns într-un timp extrem de scurt. În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător”, a mai spus tânărul.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton