Adevărul despre divorțul dintre Iulia și Mihai Albu și ordinul de restricție. "Dacă aveam un pistol…"

 Dumba Gabriela
.

Iulia și Mihai Albu nu au făcut pace nici la nouă ani de la divorț și continuă să-și arunce cuvinte grele unul altuia, pe rețelele de socializare sau în presă și să-și dispute în tribunal diverse neînțelegeri. Mihai Albu a dezvăluit recent care a fost adevăratul motiv al divorțului de Iulia și ce se află în spatele ordinului de restricție cerut de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia și Mihai Albu au divorțat în 2012 și abia acum s-a aflat, aproape nouă ani mai târziu, care a fost adevăratul motiv al separării lor. Designerul de pantofi a spus, mai în glumă, mai în serios că pasiunea pentru găini a fostei soții l-a determinat să anuleze căsnicia.

iulia-albu-gaina-1iulia-albu-gaina-1

În toți anii care au trecut de la divorț, Iulia și Mihai Albu și-au aruncat diverse acuzații și chiar jigniri, iar în ajunul Crăciunului au ajuns în fața magistraților. Potrivit surselor Cancan, stilista s-a simțit amenințată după o declarație a fostului soț despre partenerul vedetei.

'Individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol…', ar fi fost cuvintele care au declanșat acțiunea în justiție a criticului de modă.

În fața instanței, Iulia Albu ar fi susținut că s-a simțit amenințată de fostul partener de viață, mai ales că, anterior, între ei s-a acumulat o tensiune din cauza conflictelor de care au avut parte.

'Apărătorul pârâtei solicită admiterea cererii de chemare în judecată astfel cum a fost formulată, cerere care privește evenimentul din data de 04.11.2020, data când s-a realizat înregistrarea în cauză. Din punctul său de vedere, o asemenea exprimare constituie o amenințare la integritatea persoanei, având în vedere și conflictele care au existat anterior, acumulându-se o tensiune între părți.

O exprimare de genul acesta, la televizor, în mass-media, conduce la o stare de temere care, din punctul său de vedere, trebuie înlăturată', se arată într-un document obținut de cancan.ro.

Citește și:

O mai ții minte pe Dana Bartzer? Cu ce se ocupă și cum arată la 54 de ani

Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Avem uși care nu se văd”

Loredana, mai sexy ca niciodată! La 50 de ani, s-a pozat într-un costum de baie minuscul

De ce ar fi cerut Mihai Albu divorțul

Potrivit acelorași surse, Mihai Albu ar fi mărturisit în fața instanței că s-a despărțit de partenera sa de viață… din cauza unei găini. Creatorul de modă a explicat că el a fost cel care a solicitat divorțul, și nu Iulia Albu.

„Ne-am despărțit din cauza unei găini. Plimba prin tot orașul acea găină” – le-ar fi spus Mihai Albu magistraților. „Arată că nu îi vine să creadă în ce situație a ajuns din cauza reclamantei. Susține că reclamanta, de fapt, urmărește ca el să nu mai poată să realizeze legătura cu minora', potrivit respectivelor documente.

Iulia și Mihai Albu se ceartă pe programul de vizită

În luna mai a anului trecut, Mihai Albu și-a revăzut copilul după două luni de izolare și a spus că nu va tolera un nou episod de acest gen din partea fostei sale soții.

„Următoarea dată când va trebui să-mi văd copilul și nu va accepta este clar că voi chema poliția. Eu m-am ferit de expunerea asta publică, am fost tolerant, dar după două luni deja nu mai puteam. Mika mi-a zis să ne vedem în august, dar ea nu avea de unde să știe ce se întâmplă, ci de la maica-sa, de la ce aude în casă. E ușor să manipulezi un copil de 10 ani. Copilul ar fi trebuit să petreacă 4 weekend-uri cu mine, toate au fost sărite.

I-a spus copilului că sunt infectat, că sunt un pericol. Mi-a zis fata să nu vin la ea pentru că merg la muncă, m-a certat Mika pentru că merg la serviciu și mă întâlnesc cu angajații, pentru că așa i-a spus maică-sa. Eu, în perioada asta, nu am intrat în contact cu niciun angajat, i-am trimis în șomaj tehnic, mergeam la atelier pentru facturi și alte lucruri.

Nu era nimeni acolo. Nu mi-aș expune nici mama de 92 de ani care locuiește cu mine. Fata mi-a zis că i-a spus maică-sa că sunt infectat', declara Mihai Albu, în urmă cu ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton