Cine este Victor Slav. Totul despre cariera și viața lui amoroasă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Victor Slav. Victor Slav face ce face și iar reușește să-și ia fanii prin surprindere. În prezent, acesta este implicat într-un nou proiect de succes, în televiziune. Este vorba despre Splash! Vedete la apă, emisiune în care apare ca și concurent. Iată tot ce nu știai despre viața personală și cea profesională a vedetei. Cu ce femei celebre s-a iubit?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Victor Slav. Victor Slav este o prezență cunoscută în showbiz-ul autohton. A devenit celebru în urmă cu mulți ani, ca prezentator meteo la Știrile Pro TV. De-a lungul timpului, acesta a făcut parte din mai multe proiecte celebre. A apărut la „Frumusețe pe muchie de cuțit', „Dansez pentru tine', „Vulturii de noapte', „Bravo, ai stil!', etc. De asemenea, s-a făcut remarcat și în lumea modei, ca manechin.

victor-slav-1-1victor-slav-1-1

Cine este Victor Slav. Victor Slav s-a născut pe data de 5 iunie 1980, în București. Este zodia Gemeni și în prezent are 42 de ani. Cu toate că este cunoscut în toată țara, puțini știu detalii despre studiile lui. Potrivit Wikipedia, acesta a absolvit Facultatea de Management.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, vacanță romantică în Grecia.Ce face Victor Slav, în același timp

Citește și: Cum se înțelege fiica Biancăi Drăgușanu cu iubita lui Victor Slav:„Sincer, nu am…'

Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea.Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva”

Citește și: Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău…”

Cine este Victor Slav

Cine este Victor Slav. Victor Slav, cunoscut multă vreme drept „prezentatorul de la meteo', a avut mai multe relații, de-a lungul timpului. Una dintre cele mai cunoscute relații a fost cea cu artista Anda Adam. Au fost împreună vreme de șase ani și, deși mulți și-i imaginau un cuplu până la adânci bătrâneți, despărțirea s-a produs în 2012.

Victor Slav și Anda Adam au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Cei doi păreau să aibă planuri mai de viitor, astfel că, în 2007, se și mutaseră împreună. Cu toate că amândoi fac parte din showbiz, până în 2006 nu s-au întâlnit nici măcar întâmplător, atunci când au participat la „Dansez pentru tine', show în care au fost rivali.

„Eu am invitat-o pe Anda la o cafea după ce a fost eliminată din concurs. Era foarte tristă, obosită și accidentată, iar eu am simțit pur și simplu că vreau să o susțin și să-i fiu aproape', spunea Victor Slav pentru revista VIVA!

Victor Slav și Anda Adam s-au despărțit după 6 ani

Cine este Victor Slav. De curând, Victor Slav și Anda Adam au făcut parte din același proiect la Kanal D, „Bravo, ai stil!'. Conform spuselor lui, se pare că au rămas în relații civilizate. Amândoi și-au refăcut viețile și, între timp, au devenit și părinți.

„Suntem doi oameni civilizați, ne-am despărțit acum nouă ani și între timp, fiecare a mers pe drumul său, ne-am refăcut viețile, avem, iată, și copii.

Nu am avut timp să vorbim în pauzele dintre filmări, nu numai cu Anda, ci în general, cu nicio concurentă. Filmăm în regim de live și nu avem vreme de discuții.

Concurentele sunt extrem de ocupate, trebuie să se machieze, să își îmbrace ținutele, nu este timp pentru relaxare. Nu știu cum pare din afară, dar nu este timp de stat la cafele.

Nu există pauze decât între emisiuni, dar și atunci se filmează testimoniale, în culise, fiecare minut este bine folosit, pentru că este un reality, camerele merg în culise, în cabinele juraților, concurentelor', ne spunea Victor Slav, acum ceva timp.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au divorțat la nici 1 an de la nuntă

Cine este Victor Slav. O altă relație extrem de mediatizată a fost cea cu Bianca Drăgușanu. Ea și Victor Slav au împreună o fiică, pe Sofia. Cei doi au avut o nuntă ca-n povești, în 2013. La nici șapte luni de la marele eveniment, aceștia anunțau că au divorțat. Se întâmpla pe 10 martie 2014.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav și-au mai continuat o perioadă relația amoroasă, fără a se mai căsători. Între timp, ei au devenit părinții fetiței lor, însă în vara lui 2018 s-au despărțit definitiv.

Victor Slav și Bianca Drăgușanu au împreună o fiică

Cine este Victor Slav. Într-un interviu acordat pentru canalul de YouTube Wownews în mai 2022, blondina povestea în ce relație a rămas cu fostul ei soț, Victor Slav. Ea a mărturisit că s-au văzut chiar de Paște, anul acesta. Tatăl Sofiei și-a adus fetița acasă, după ce au petrecut o zi împreună. Bianca Drăgușanu susține că și-au vorbit, se salută și au o relație de prietenie.

„I-am dat pe Sofia într-una din zilele de Paști, a venit și mi-a adus-o. Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil’, a spus Bianca Drăgușanu în interviu.

Cu cine se iubește acum

Cine este Victor Slav. În prezent, Victor Slav se iubește cu o altă femeie, pe nume Selina. Sunt împreună de 3 ani și deși nu au ajuns până acum în fața altarului, fostul prezentator de la meteo crede în continuare în căsătorie.

„Nu-mi fac planuri că vreau să mă recăsătoresc sau să fac un alt copil. Dacă lucrurile se vor așeza în direcția asta, cu siguranță se va întâmpla, da. Nu cred că are nicio legătură. Cred în continuare în dragoste, cred în căsătorie, dacă este cazul, nu am probleme de genul acesta, a fost mesajul lui', a mărturisit Victor Slav pentru Playtech.ro.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton