Câți bani cere Maria Constantin la o nuntă: "Cânt orice gen muzical"

 Dumba Gabriela
.

Câți bani cere Maria Constantin la o nuntă. Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară, iar tariful ei este pe măsură. Prin urmare, dacă vreți să vă cânte Maria Constantin la nuntă sau la un alt eveniment privat – botez sau onomastică, spre exemplu- trebuie să pregătiți bani serioși. Mai ales dacă vreți ca artista să rămână toată noaptea la petrecere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cât costă să o ai pe Maria Constantin la nuntă și să-ți cânte toată noaptea? Tariful cerut de cântăreață nu este unul mic, mai ales dacă vine însoțită de orchestră, dar în acest caz Maria poate cânta orice gen muzical, de la populară la ușoară.

7676576765

Câți bani cere Maria Constantin să cânte la o nuntă

Maria Constantin are un program foarte încărcat și nu face față solicitărilor pentru evenimente private, chiar dacă tariful ei nu este unul mic.

Pentru un program artistic de o oră, Maria Constantin încasează 1.500 de euro, potrivit informațiilor Impact.ro.

Costurile variază, de asemenea, în funcție de locație și de echipa cu care se prezintă artista la nuntă. Dacă este vorba despre întreaga sa echipă, fiind vorba de mai mulți membrii, prețul final poate să ajungă până la 8.000 de euro (pentru întreaga noapte).

Citește și: Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu, din America Express.Cum au fost surprinse cele două artiste  

Citește și: Andreea Antonescu, primele declarații după întoarcerea de la America Express: „Mi-am promis că o să fie ultima oară când… „

Citește și: De ce s-a mutat Andra Voloș din România:„2-3 luni m-am gândit dacă să fac sau nu acest pas

„Cânt ce se cere la nuntă, melodiile cele mai cunoscute. Unii vor muzică populară, alții vor ceva mai ales – unde sunt evenimente întregi, să cânt toate genurile muzicale, de la muzică ușoară, manele, populară, fiecare ce vrea. Fiind cu orchestra mea, îmi permit să cânt orice gen muzical.

Când merg singură, am negative mai mult pe populară. În general, îmi place să merg cu orchestra, ca să pot cânta ce vreau și ceea ce îmi cer oamenii', a mai spus cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

Maria Constantin are un program foarte încărcat

Luni, chiar de Sfânta Maria Mare, interpreta de muzică populară a fost prezentă la un eveniment organizat în afara Bucureștiului. Artista a trebuit să cânte la o onomastică.

Programul pentru luna septembrie este deja stabilit, de asemenea. Încă de pe data de 1, cântăreața trebuie să își folosească vocea pentru a încânta invitații la nunți.

„Au fost foarte multe evenimente care s-au amânat. Oamenii vor să îți țină, totuși, evenimentele pe care le-au amânat poate și de trei ani. Mai sunt spectacole care sunt și în timpul săptămânii, zile de orașe, zile de comune.

Mulțumesc lui Dumnezeu, am și patru evenimente într-o zi. Trebuie să alerg dintr-o parte în alta', a mărturisit cântăreața de muzică populară.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton