Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor. Tragedia care l-a făcut să renunțe la fotbal

 Dumba Gabriela
.

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor? Noul concurent care intră în echipa Faimoșilor la Survivor, a fost fotbalist la FCSB și are o poveste de film. La 18 ani, Faimosul a îmbrăcat tricoul Naționalei de fotbal a României, însă ajunsese ulterior să facă sushi în Germania. O tragedie, însă, l-a obligat să renunțe la fotbal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor? Sebastian Chitoșcă a debutat în liga profesionistă de fotbal, reușind să se întrețină singur și să își ajute familia. În adolescență juca deja fotbal profesionist, iar la 18 ani îmbrăca tricoul Echipei Naționale și prindea un transfer la Steaua.

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor?Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor?

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor? Sebastian crede să Survivor îl va face să simtă din nou adrenalina competiției și este convins că se va descurca de minune în Dominicană.

„Mi-a lipsit mult competiția. M-am gândit că Survivor este o oportunitate să revin în sport. Îmi place mult formatul, te ține conectat la sport, la mișcare, la competiție. Firea mea este competitivă și este o provocare pentru mine această emisiune”, spune Faimosul Sebastian Chitoșcă, potrivit wowbiz.ro.

De ce s-a lăsat Sebastian Chitoșcă de fotbal

'Lipsa ofertelor concrete m-a făcut să mă las. După perioada de la FC Botoșani, unde am jucat un an și 3 luni, peste 30 de meciuri în Liga 1, mă așteptam ca următorul sezon să fiu titular incontestabil la ei, mai ales că veneam după o perioadă de inactivitate la FCSB și muncisem mult.

Munca pe care am depus-o până atunci mă așteptam să fie răsplătită. Cariera mea a luat-o în jos din acel moment. A venit domnul Liviu Ciobotariu antrenor și n-am mai fost introdus pe teren, decât foarte puțin, aruncat 10 minute pe finalul meciurilor', a spus Chitoșcă, la GSP Live.

Citește și:

Daniel Pavel a spus toate secretele de la Survivor. Ce relație are prezentatorul Tv cu concurenții și ce nu are voie să facă, în concurs / EXCLUSIV

Ispita Irina Stroia de la Insula Iubirii se confruntă din nou cu cancerul: „Este șocul psihic, am 25 de ani”

Gina Pistol și Smiley au publicat prima ecografie cu fetița lor. Ce au remarcat cei doi părinți / FOTO

Albert Oprea, Sebastian Chitoșcă și Zanni, o nouă alianță la Survivor după unificarea echipelor

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor?

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor? Faimosul Sebastian Chitoșcă a povestit și de nu a răzbit la FCSB, echipă la care a ajuns în 2016, în schimbul a 50.000 de euro. 'Mă antrenam nebunește la FCSB, crezând că prind și eu un meci. Am jucat cu Foresta în Cupă, după o perioadă petrecută la echipa a doua.

MM Stoica venea la noi și mă dădea exemplu. La două zile după meciul ăsta, m-am accidentat. A fost o mocirlă infernală acolo, un teren greu. După, am mers pe un sintetic cu echipa a doua și m-am accidentat. S-a rupt totul de acolo', a povestit Sebastian Chitoșcă.

Ce a muncit Sebastian Chitoșcă de la Survivor după ce a renunțat la fotbal

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor? După ce a renunțat la fotbal, Sebastian Chitoșcă s-a văzut nevoit să caute un loc de muncă. Nu înainte însă de a mai face o încercare la CSA Steaua, unde a fost nevoit să renunțe din cauza incidentului nefericit al fratelui său.

'După ce am plecat și de la Botoșani, mă așteptam să-mi găsesc o echipă de Liga 1, chiar una mai slab cotată. Nu a fost așa, cu oricine am luat legătura mi s-a spus că le pare rău, pentru că folosesc fotbaliști U21 pe pozițiile mele. Am mai stat o perioadă crezând că plec afară. Am primit niște propuneri din Uzbekistan, ți-era și frică să pleci pe acolo.

N-am alergat niciodată după salarii mari, la Steaua și Botoșani am avut 3.500 de euro/lună. Am spus că nu se poate așa, să ajungi să joci pe 1.000 de euro în fotbal… e o sumă foarte mică. Atât primeam eu din Liga 2. Nu am acceptat.

În ultima fază, a venit propunerea de la CSA Steaua, 80 de milioane pe lună. Am fost de acord, pentru că era ultima opțiune. După, a venit nebunia cu fratele meu și nu am mai putut. El a venit în concediu acasă, a fost la un restaurant în Piatra Neamț.

Ce a pățit fratele lui Sebastian Chitoșcă de la Survivor

În urma unui conflict, a primit un pumn, a căzut cu capul pe marginea terasei de lemn și a intrat în coma de gradul 4. L-au stabilizat foarte repede, l-au transferat de urgență la Iași și, după aceea, a urmat chinul. Nu mai e același om acum.

Imediat, eu am plecat în Germania. Am lucrat într-o vopsitorie auto, am mers două luni la jobul respectiv și mi-a plăcut foarte mult meseria. Am învățat-o chiar foarte bine, mă pricepeam.

Cine este Sebastian Chitoșcă de la Survivor?

Patronul respectiv a închis firma însă, iar ulterior am lucrat 4 seri alături de tatăl meu la o fabrică de sushi. Mi-era foarte greu să-l văd pe tata la 56 de ani că lucrează pentru alții.

Acum, am un canal de YouTube. Jucându-mă pe calculator și având prieteni în domeniul asta în ultimul timp, prietenii mi-au spus să încerc. Cred că am 7 sau 8 zile de când am început și deja am 11 mii de abonați. E extraordinar! Clipul meu în care povestesc de ce m-am lăsat de fotbal are 60.000 de vizualizări', a declarat Sebastian Chitoșcă.

Sebastian Chitoșcă este unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România și cine îl urmărește la TV poate observa cum de fiecare dată încearcă să dea tot ce poate pe traseu. Faimosul are o poveste de viață interesantă și își dorește să se întoarcă acasă cu marele premiu. Concurentul a intrat de mai multe ori în conflict cu Albert Oprea de la Războinici.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton