Cine este Marius Crăciun de la Survivor. Ce dramă ascunde noul Războinic

 Laciu Andreea
.

Cine este Marius Crăciun de la Survivor? Echipa Războinicilor a primit forțe proaspete. Marius Crăciun se numără printre cei mai noi concurenți de la Survivor România. A reușit să câștige la Ferma Vedetelor, așa că este pregătit să plece acasă cu marele premiu și de această dată. Însă, dincolo de zâmbetul pe care îl afișează, Marius ascunde o dramă tulburătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce i-a cucerit pe telespectatori cu apariția din Ferma, Marius Crăciun este gata să înfrunte o nouă provocare. S-a alăturat echipei Războinicilor de la Survivor și a și reușit să aducă puncte încă din primul joc. El este obișnuit cu greutățile, pentru că familia sa a avut o situație financiară deosebit de dificilă.

Cine este Marius Crăciun de la Survivor? Sportivul a muncit enorm de la o vârstă fragedă, ca să își ajute familia cu bani. La un moment dat, părinții lui Marius Crăciun au fost la un pas să fie chiar evacuați din casa lor.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea', a declarat sportivul, pentru Viva.

Cine este Marius Crăciun de la SurvivorCine este Marius Crăciun de la Survivor

Cine este Marius Crăciun de la Survivor

Marius Crăciun este originar din Pitești, are 25 de ani și are o profesie în viața de zi cu zi de manager marketing. Chiar dacă jobul nu necesită o condiție fizică deosebita, Marius își ocupă tot timpul liber cu astfel de activități.

Cine este Marius Crăciun de la Survivor? El a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Este și membru al echipei naţionale olimpice la Judo, după 12 ani de activitate. Războinicul de la Survivor practică arte marțiale mixte și este pasionat de parkour. În timpul liber, sportivul mai practică bodybuilding și fitness.

Citește și: Îl mai ții minte pe Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma? Cum a cheltuit banii și cu ce se ocupă la un an de la câștigarea concursului

Citește și: Bianca Drăgușanu pleacă în SUA, în plin scandal cu Alex Bodi: „O să merg la un casting'

Citește și: EXCLUSIV. Marius Crăciun, câștigătorul FERMA 2019, vorbește în premieră despre relația cu Diana Belbiță:„Nu e vorba de îndrăgostit!'

Citește și: Motivul pentru care Maria Chițu se simte atrasă de Marius Crăciun, la Survivor. De cine îi aduce aminte

Ce dramă ascunde noul Războinic

Cine este Marius Crăciun de la Survivor? În urmă cu șase ani, tatăl lui Marius Crăciun a fost diagnosticat cu Alzheimer. Concurentul mărturisea că i-a fost extrem de greu să își vadă tatăl în acea stare. Era sedat aproape constant, iar atunci când nu dormea, nu putea nici măcar să își mai recunoască propriul fiu.

Marius mai recunoștea că a fost totuși o lecție importantă pentru el. Așa a realizat cât de important este să îți iubești părinții, dar și oamenii dragi și apropiați și să faci orice îți stă în puteri ca lor să le fie bine. Consideră că Survivor este o nouă șansă pentru el ca să demonstreze acest lucru.

„Munca nu mă sperie. Am avut multe job-uri astfel încât să îmi pot câştiga pâinea şi să îmi ajut familia. Dacă voi câştiga Ferma, vreau să folosesc banii pentru a le asigura celor dragi o viaţă decentă, a mărturisit Marius, înainte să plece acasă cu premiul cel mare, în anul 2019.

Nu greutățile îl sperie cel mai mult în viață pe Marius Crăciun de la Survivor România 2021. „Cel mai frică în viață îmi este să nu ajung să fiu atât de trist din cauza problemelor, încât să nu mai pot zâmbi’, a recunoscut Marius Crăciun pentru VIVA!.

Marius Crăciun de la Survivor este un concurent care stă departe de conflicte și cine ar fi crezut că este favorit pentru a câștiga competiția. Războinicul dă tot ce poate atunci când intră pe traseu și speră să se întoarcă acasă cu marele premiu. La un moment dat, Marius Crăciun a fost acuzat de Sorin că ar avea o strategie împreună cu Andrei Dascălu.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton