Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la Cuțite. Mama lui l-a născut în urma unui accident casnic

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite. Robert Mihăilescu a fost unul dintre concurenții de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Parcursul lui în cooking show-ul de la Antena 1 a luat sfârșit mai repede decât și-ar fi imaginat, fiind eliminat încă din prima ediție. Acesta a rămas întipărit, însă, în mintea telespectatorilor pentru povestea lui de viață impresionantă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite. Pasionat de bucătărie, Robert Mihăilescu a decis să-și încerce norocul în noul sezon Chefi la cuțite, cel cu numărul 10. La audiții, tânărul bucătar i-a cucerit pe jurații Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu prin preparatul său. Însă, după alegerea echipelor, el a fost primul eliminat în urma primului duel.

robert-mihailescu-1robert-mihailescu-1

Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite. Robert Mihăilescu are 27 de ani și este din Cluj-Napoca. Până a ajunge să-și descoperea pasiunea pentru gastronomie, acesta a fost cartograf, dar nu și-a dorit niciodată să practice această meserie. Fostul concurent de la Chefi la cuțite a povestit că părinții lui au contribuit semnificativ la alegerea facultății. În prezent, el este bucătar.

Citește și: Maria Florina Stan a fost eliminată de la Chefi la cuțite:”L-am dezamăgit…”

Citește și: Cine este Carmen Cojocar de la Chefi la cuțite.Lucrează într-o cofetărie

Citește și: Cine este Titus Alexandru Antonescu de la Chefi la Cuțite.A dormit cu crocodilii în curte

Citește și: Cine este Brigitta Gheorghe de la Chefi la Cuțite.A cântat la nunta Elenei Băsescu și a apărut în videoclipul lui Snoop Dogg

Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite

Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite. Pe lângă talentul său culinar, Robert Mihăilescu i-a uimit pe telespectatori prin povestea lui de viață. Tânărul a explicat că a venit pe lume în urma unui accident al mamei sale, când era însărcinată. Femeii i s-a declanșat nașterea după ce s-a tăiat într-un cuțit, atunci când toca ceapa, în bucătărie.

„Tot timpul mi-a plăcut să cred că bucătăria mi-a fost predestinată, eu născându-ma dintr-o tăietură de cuțit. Mama mea când era gravidă cu mine în luna a noua, toca ceapa, iar când a curățat tăișul lamei s-a tăiat așa de tare încât i-a declanșat nașterea, și așa am apărut eu', a povestit Robert Mihăilescu la Chefi la cuțite.

Robert Mihăilescu, primul concurent eliminat de la Chefi la cuțite, sezonul 10

Cine este Robert Mihăilescu de la Chefi la cuțite. În timpul audițiilor, Robert Mihăilescu a reușit să facă impresie bună în fața celor trei chefi prin prepatatul său sofisticat. În această etapă, fostul concurent de la Chfie la cuțite a gătit mușchi de porc cu piure de morcov și chicarrones.

Din păcate, Robert Mihăilescu a părăsit competiția la scurt timp, în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată la Antena 1 pe 18 octombrie 2022. Tânărul a fost eliminat în urma primului duel, etapă plină de surprize și de momente tensionate pentru echipele lui chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă pentru a-l aduce în echipa lui, la duel

Cine este Robert Mihăilescu. De menționat e și faptul că Robert Mihăilescu a făcut parte, inițial, din echipa lui Cătălin Scărlătescu. La primul battle, însă, Florin Dumitrescu a folosit prima amuletă a sezonului, cea prin care a putut schimba un concurent din echipa lui cu unul dintr-o altă echipă. Florin Dumitrescu l-a ales pe Robert Mihăilescu și a renunțat atunci la Titus Antonescu.

Chef Florin Dumitrescu a avut parte, însă, de o surpriză neplăcută din partea lui Robert Mihăilescu, care a fost eliminat din competiție. Acesta a părăsit concursul după ce a gătit un preparat de 6 puncte.

„În situația în care mă aflu… Da, karma. Nu am luat țeapă, am câștigat o amuletă pe care trebuia să o folosesc. Din punctul meu de vedere, Robert e un bucătar senzațional, dar nu a reușit să ia cea mai bună decizie pentru el. Îmi pare rău pentru el, chiar mi-am dorit să meargă mai departe', a declarat chef Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite.

Premieră în sezonul 10 Chefi la cuțite

Noul sezon Chefi la Cuțite are parte de o formulă unică. Pentru prima dată în istoria show-ului culinar, acesta are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

De asemenea, noul sezon sărbătorește un deceniu de succes al celor trei jurați: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Astfel, emisiunea va avea parte și de invitați speciali. Telespectatorii au rămas profund impresionați de vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton