Cum arată mama Andreei Raicu la 83 de ani: "Dacă ești cu ea la masă zici că are 35"

 Dumba Gabriela
.

Mama Andreei Raicu a împlinit, pe 18 octombrie, 83 de ani, prilej de mare sărbătoare în familia lor. Andreea a ținut să-i ureze „La mulți ani” mamei sale și în public și a postat pe Instagram și câteva fotografii cu cea mai importantă femeie din viața ei. Cum arată mama Andreei Raicu la 83 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mama Andreei Raicu, Virginia Gheroghiu, a fost însoțitoare de bord, iar meseria ei a fost cea care îi provoca Andreei coșmaruri. Vedeta povestea acum ceva timp că, în copilărie, plângea cu orele când mama ei pleca la muncă și ar fi făcut orice să o țină acasă.

44339362_10156659031228433_2811577195024089088_n44339362_10156659031228433_2811577195024089088_n

Cum arată mama Andreei Raicu la 83 de ani

De ziua mamei sale, Andreea Raicu a ținut să-i facă o urare din suflet inclusiv în mediul online. Așa cum era de așteptat, urările pentru cea care i-a dat viață au curs cu miile pe contul de Instagram al vedetei.

83 in buletin si 65 cand o vezi la sală. Daca ești cu ea la masă zici că are 35. E mami! ❤️ La multi ani @virginiagheroghiu!! Te iubesc și îți mulțumesc pentru tot ceea ce ești, pentru ce îmi dai și pentru cum mă faci să fiu și să mă simt', i-a urat Andreea Raicu mamei sale.

Andreea Raicu îi urează în fiecare ani „La mulți ani” mamei sale pe rețelele de socializare, iar mesajele sale sunt mai frumoase de la un an la altul.

Te iubesc enorm si nu mi-as fi putut dori o mama mai buna ca tine. M-ai invatat atat de multe, sa iubesc, sa respect, sa am fiu atenta la cei din jur, sa am rabdare, sa vad mereu partea buna in orice, ca toate trec, sa iert, sa fiu generoasa… si multe altele, dar in primul rand sa fiu om si sa am niste principii sanatoase dupa care sa imi traiesc viata. Te iubesc, mami, si iti multumesc si sper sa te am inca multi ani alaturi de mine„, îi ura Andreea Raicu mamei sale, în anii trecuți, pe Facebook. La 83 de ani, mama Andreei Raicu arată foarte bine.

Citește și:Crina Matei, experiență umilitoare pe litoralul românesc:„Cucoană, prea te dai vedetă. Pentru mine ești…’

Citește și:Mihai Găinușă revine la TV, după o pauză de 7 ani. Ce emisiune va prezenta:'Vizăm și fauna din televiziuni'

Citește și: Bodo de la Proconsul, la un pas de moarte, după infarctul suferit acum 2 ani:„Eu am zis că e arsură de la stomac, puteam să mor în somn’ / EXCLUSIV

Andreea Raicu a suferit în copilărie din cauza meseriei mamei sale

Andreea Raicu a suferit foarte mult din cauza meseriei mamei ei, care nu le lăsa prea mult timp de petrecut împreună. Cu ani în urmă, vedeta scria un mesaj emoționant pe blog, amintindu-și despre acele momente:

„Urăsc despărțirile. Întotdeauna le-am urât, fie că era vorba de o despărțire de un iubit, un coleg, un angajat, fie și de un lucru. Știu că acest lucru mi se trage din copilărie, când mama mea pleca foarte des, fiind însoțitoare de bord.

Deși eram înconjurată de foarte multă dragoste, pe care o primeam de la bunica, mătuși, tată, veri care mă răsfățau mereu, eu aveam nevoie de mama și de prezența ei. Și fiecare plecare a ei era o despărțire dureroasă.

Îmi aduc aminte foarte clar și în ziua de astăzi un moment în care ea era acasă, rezervă la telefon pentru o cursă și a fost sunată că trebuie să se pregatească să plece chiar a doua zi într-o călătorie timp de o lună. Nu îmi venea să cred.

Mi-aduc aminte perfect cât de tare plângeam și o imploram să nu plece, în timp ce ea își călca uniforma albă cu dungi turcoaz.

Mă înecam de plâns și aș fi facut orice, încolăcită la picioarele ei, să nu plece. Simțeam că dacă pleacă, se termină pământul', își amintește vedeta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton