Cine este Renee Santana, concurentă în echipa lui Smiley, la Vocea României. Este nepoata lui Carlos Santana!

 Dumba Gabriela
.

Vineri, pe 6 noiembrie, încep live-urile la Vocea României! Antrenorii au ales cei 12 concurenți care vor urca pe scenă, iar printre ei se numără și Renee Santana, o tânără de 30 de ani din Mexic. Concurenta de la Vocea României, care este în echipa lui Smiley, este nepoata faimosului Carlos Santana.

Renee Santana este în echipa lui Smiley la VOCEA ROMÂNIEIRenee Santana este în echipa lui Smiley la VOCEA ROMÂNIEI

Renee Santana cântă încă din copilărie, ca mai toată familia ei. Concurenta de la Vocea României are muzica în ADN, asta este clar, pentru că unchiul ei este chiar faimosul Carlos Santana. Deși nu au avut o relație foarte apropiată și l-a văzut pe marele Santana doar o singură dată, când avea trei ani, la o reuniune de familie, artistul a fost mereu o sursă de inspirație pentru Renee.

Tânăra de la Vocea României spune că a încercat să îl contacteze pe Carlos Santana să o ajute în carieră, dar nu a reușit să ajungă la el pentru că a fost îndepărtată întotdeauna de gărzile de corp.

Renee Santana a fost crescută de mamă pentru că tatăl nu a fost niciodată lângă ele, așa că mama ei a fost nevoită să lupte singură să o crească pe ea și pe sora ei.

Artista din echipa lui Smiley, de la Vocea României, nu are amintiri foarte plăcute despre copilărie. Erau atât de sărace, încât erau obligate să se mute foarte des, iar greutățile de acasă au determinat-o să se angajeze pentru a-și ajuta familia.

Astfel, la 15 ani, Renee Santana făcea backing vocals pentru vedete cunoscute din Mexic și câștiga, astfel, primii bani din muzică, suficient de mulți încât să-și ajute mama și sora.

După aceeastă perioadă, concurenta de la Vocea României 2019 a început să studieze muzică la nivel ezoteric, să o abordeze altfel și a devenit coach vocal pentru cântăreți cunscuți. Renee Santana este convinsă că muzica poate vindeca.

Cum a ajuns în România Renee Santana de la Vocea României

Renne Santana a ajuns în România după ce l-a cunoscut pe compozitorul și cântărețul Mihai Alexandru, la Madrid. Acesta a invitat-o să participe împreună cu el la Eurovision, iar de atunci tinerei i s-a deschis ușa spre alte colaborări cu artiști din România, printre care și Mike Diamonz. Renee spune că se simte legată de țara noastră și întotdeauna s-a simțit ca acasă în România.

Viața s-a schimbat, din nou, pentru Renee când s-a îndrăgostit de un soldat australian și împreună cu acesta a deschis un club underground unde au cântat artiști mari ca Blondie sau The Rasmus. A venit mai rar în ultima vreme prin România pentru că Renee lucrează acum pentru guvernul Mexicului pentru promovarea culturii underground.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton