Dana Budeanu, comentarii acide la adresa Ozanei Barabancea: ”E un dezastru”

 Stamen Diana
.

Dana Budeanu dă verdictul, iar în vizorul criticului de modă a intrat și Ozana Barabancea. Ținuta artistei nu a impresionat deloc, iar comentariile au fost acide la adresa ei.

Ozana Barabancea nu a fost deloc inspirată când și-a ales ținuta pentru un eveniment monden la care a participat recent, susține Dana Budeanu. Jurata de la 'Te cunosc de undeva' a dat-o în bară cu hainele pe care le-a ales pentru o gală. După ce a slăbit considerabil, Ozana Barabancea experimentează o mulțime de stiluri, iar ultima ei apariție a primit critici acide.

Dana Budeanu a reacționat imediat când a văzut cum s-a îmbrăcat artista, iar reacția sa nu va fi deloc pe placul Ozanei. Criticul de modă nu s-a abținut deloc și a spus tot ce a gândit despre ținuta vedetei.

'E un dezastru, nu știu ce e acolo. N-am ce să spun, vorbește poza (…) Ciudat nu înseamnă frumos. Chestia asta cu eclecticul e o tâmpenie. Gen nu știu să mă îmbrac și m-am îmbrăcat așa…', a spus Dana Budeanu despre Ozana Barabancea.

Vedeta de la Antena 1 a purtat o rochie neagră cu dungă roșie peste care a luat un trench galben. Ozana Barabanea a asortat încălțămintea cu dunga de pe rochie.

FOTO: Facebook

Dana-Budeanu-1Dana-Budeanu-1


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton