Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. Cu ce se ocupă tatăl fiicei artistei

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. Pe Sore o cunoaște toată lumea, dar puțini știu cine este fostul ei iubit. Artista și Mircea Julean au împreună o fiică, pe Erin, aspect ce-i va lega pentru totdeauna, indiferent de statusul relației lor. Recent, fosta concurentă de la Dancing on Ice – Vis în doi, a dezvăluit că ea și tatăl micuței s-au despărțit. Iată cu se ocupă bărbatul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. Sore e una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. De când a devenit celebră, artista a preferat să păstreze mereu discreția în privința vieții sale private. A ales asta în special în ceea ce l-a privit pe tatăl fiicei ei, Mircea Julean. Așadar, puțină lume știa ce se întâmpla în cuplul lor. În urmă cu scurt timp, ea a anunțat că s-au despărțit.

fost-iubit-sore-1fost-iubit-sore-1

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. De curând, Sore a luat pe toată lumea prin surprindere, anunțând public, pe rețelele de socializare, că ea și tatăl fiice sale nu mai formează un cuplu. Aceștia au fost împreună vreme de opt ani, însă, deși au avut aproape un deceniu de relație, nu s-au căsătorit niciodată.

Citește și: Sore s-a despărțit de tatăl fetiței sale după o relație de 8 ani:”Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu”

Citește și: Cea mai ciudată dietă pe care a ținut-o Sore.Avea 20 de ani și era să se umple de celulită din cauza regimului

Citește și: În ce relații au rămas Raluca Bădulescu și soțul ei după ce au anunțat divorțul:„Îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta'

Citește și: De la ce pornesc certurile între Delia și Răzvan Munteanu și cine cedează:”Cel care a greșit…”

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. Pe fostul iubit al lui Sore îl cheamă Mircea Julean. Acesta profesează într-un domeniu complet diferit cu cel al artistei. În timp ce ea și-a făcut o carieră strălucită în lumea muzicii, el a optat pentru una în avocatură. Așadar, tatăl fiicei cântăreței este de profesie avocat.

Potrivit playtech.ro, fostul iubit al lui Sore, Mircea Julean, a terminat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu din București. Acesta a profesat după terminarea studiilor, astfel că, în prezent, deține propriul său cabinet de avocatură.

Cu ce se ocupă tatăl fiicei artistei

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. Având în vedere că s-a ținut mai mereu departe de lumina reflectoarelor, nici artista nu a postat prea multe poze de cuplu cu ea și fostul ei iubit. Ea și Mircea Julean nu au fost niciodată soț și soție, însă, în 2017, cântăreața a fost cerută în căsătorie de el. Cu toate acestea, vedeta nu s-a grăbit să facă pasul cel mare, susținând că nu se află pe lista ei de priorități.

„Da, am fost cerută în căsătorie, însă nunta, ca eveniment, nu a fost pe lista noastră de priorități și dintr-o comoditate. Nici eu, nici el nu suntem fanii evenimentului în sine, care este un factor de stres imens pentru miri. (…) Ar presupune un număr foarte mare de invitați pe care i-am avut deja la botez. Am văzut ce înseamnă asta. (…) Cred că atunci ne-am convins amândoi că ne e bine așa cum suntem.

Sinceră să fiu, nici nu am fost genul de fetiță care să își imagineze ziua nunții, nu prea îmi pot explica de ce, probabil de aceea nici nu sufăr pentru că n-am fost mireasă, încă', ne spunea Sore, în exclusivitate, acum ceva timp.

Vedeta a anunțat despărțirea pe Instagram

Cine este Mircea Julean, fostul iubit al lui Sore. Sore a anunțat despărțirea de tatăl fiicei sale pe Instagram, printr-un InstaStory. Acum câteva ore, cântăreața le-a dezvăluit internauților faptul că deși ea și Mircea Julean nu mai sunt un cuplu, vor rămâne mereu o familie pentru micuța Erin.

„Au fost 8 ani care ne-au adus maturizarea și cea mai de preț realizare, pe Erin (n.r – pe fiica ei). De ceva timp, Mircea și cu mine nu mai formăm un cuplu, dar vom forma mereu o familie.

Am simțit responsabilitatea de a face această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică, însă așa cum mi-am expus relația pe internet, cu la fel de multă discreție voi proceda și în acest caz', a scris Sore, recent, pe Instagram.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton