Ana și Radu Sârbu ex O-Zone trăiesc o poveste de dragoste de 24 de ani: “Noi nu am avut nuntă, ne-am dus în mare secret la cununia civilă”/ EXCLUSIV

.

Radu Sârbu și soția sa formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din showbizul autohton. Sunt împreună de 24 de ani și au împreună 3 copii superbi. VIVA! vă prezintă culisele poveștii lor de dragoste care a debutat cu o cununie secretă în urmă cu 21 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Puțină lume știe că Ana și Radu erau implicați fiecare în altă relație în momentul în care s-au cunoscut. Ulterior și-au dat seama că nu aveau alături persoanele potrivite și au avut curajul să își asume relația.

Ana și Radu Sârbu ex O-Zone trăiesc o poveste de dragoste de 24 de ani- făceau parte din aceeași gașcă

Radu Sârbu era DJ în orașul natal Orhei și era iubitul perietenei și totodată vecinei Anei. Amândoi erau foarte tineri în momentul în care s-au cunoscut.

Și m-a furat într-o seară. Ea avea 16 ani, eu 19. Și suntem împreună de 24 de ani', ne-a spus Radu. Eram în gașcă, el era cu prietena mea , eu eram cu cineva din gașca lui, ieșeam împreună. De fapt, noi nu ne-am dat seama inițial că nu ne plăcea neapărat compania pe care o aveam, ci mai degraba ne plăcea să ne vedem. Și ne-am tatonat așa o jumătate de an cred. Într-un final a avut curajul să mă sărute și de acolo a pornit povestea', a delarat, în exclusivitate, pentru VIVA!.

RADU-SARBU-SI-ANA-SARBU-8RADU-SARBU-SI-ANA-SARBU-8

S-au căsătorit în secret în 2001

După trei ani iubire, Ana și Radu și-au oficializat relația. De fericitul eveniment nu s-au putut bucura nici măcar părinții lor, întrucât ceremonia a avut loc în mare secret. Și asta pentru că Radu făcea parte, alături de Arsenie Toderaș și Dan Bălan, din trupa O-zone. Erau pe val și managerii le impuseseră prin contract reguli stricte. Ne-am căsătorit în 2001, era în timpul turneelor', își amintește artistul. Ne-am căsătorit în secret. Nu se putea altfel, era interzis', l-a completat Ana. Fiind o trupă de băieți, managementul și casa de discuri le-au impus ca toți trei să fie liberi, să nu fie implicați în vreo relație, pentru a da bine în fața publicului. Cei din preajmă știau, dar publicul larg nu știa nimic', a precizat Radu. Noi nu am avut nuntă, ne-am dus în mare secret la cununia civilă, ne-am înscris cu doi oameni lângă noi, părinții noștri nu au știut în momentul acela', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Ana Sârbu.  Am zis că facem atunci cununia civilă și nunta când o fi să fie', a adăugat Radu. Doar că în loc de nuntă, îndrăgostiții au bifat trei petreceri de botez, ei având o familie numeroasă cu trei copii.

Citeste si: Radu (ex O-zone) canta alaturi de sotia sa

Citeste si: VIVA! Shopping with Stars: vedetele au făcut shopping pentru 1 Iunie cu copiii, în ParkLake Shopping Center

Citeste si: Monica Anghel împlinește azi 51 de ani. De ziua ei, se relaxează la munte, cu fiul său: Aviv va mânca o prăjitură, eu nu' / EXCLUSIV

Citeste si: Cum se pregătesc Denisa Filcea și Flick înainte să devină părinți: „Sarcina nu ne-a făcut să renunțăm la…'. Cum își menține silueta viitoarea mamă / EXCLUSIV

Vor face nunta când vor avea mai puține responsabilități

Ana și Radu sunt împreună de 24 de ani, iar de 21 sunt căsătoriți civil. Nu au renunțat la ideea de a a face nuntă, dar nici nu pot estima acel moment. Am făcut nuntă doar pentru jurnaliști și reviste, pentru coperți, atât', a punctat Ana. Avem 24 de ani împreună, poate pe la 30 facem și noi nunta', a declarat, în exclusivitate, pentru VIVA!, Radu Sârbu. Noi chiar o să facem nunta la un moment dat, când o să avem mai puține responsabilități, o să îmi pun o rochie frumoasă pe o plajă și o să facem o nuntă așa cum ne place', ne-a spus Ana.

A fost prezent la nașterea primului copil

Ana Sârbu recunoaște că unele dintre cele mai grele momente din relația lor au fost în perioada în care Radu împărțea scena cu Arsenie și Dan. Când nu am putut să ne oficializăm relația, erau foarte multe femei în capul lor. Până și sarcina la început a fost ascunsă, după care a fost o perioadă în care O- Zone a bubuit îngrozitor de tare și toată lumea ne convingea că Radu nu trebuie să rămână la nașterea primului său copil, el trebuia atunci să zboare în Japonia. Au plecat colegii lui, după care a plecat și Radu după ce s-a născut copilul, dar pentru mine stresul a fost cumplit. A fost cea mai groaznică perioadă. Aveam 23 de ani, nu știam ce înseamnă un copil, nu știam ce înseamnă naștere', și-a amintit Ana.  

Foto: Eli Driu / Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton