Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

 Dumba Gabriela
.

Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4? Eliza Natanticu de la Asia Express 4 a apărut prima dată, în atenția oamenilor, prin participarea la X Factor, în 2016, atunci când a și dezvăluit în public felul în care a fost cerută în căsătorie de soțul său, Cosmin Natanticu. Eliza Natanticu a stârnit hohote de râs atunci când a spus că, inițial, a refuzat cererea în căsătorie a bărbatului cu care anul acesta a avut curaj să se aventureze în Asia Express 4.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4? Eliza Natanticu de la Asia Express 4 este o femeie curajoasă, dar mai ales temperamentală și atunci când Cosmin a cerut-o de soție l-a refuzat pentru că era foarte nervoasă. Se aflau pe o plajă în Grecia, într-un moment mai mult decât nepotrivit, dar Cosmin Natanticu a simțit că atunci trebuie să se pună în genunchi.

5-cosmin-natanticu-madalina-badea-nunta-cancan-eliza-georgescu-rochia-de-mireasa-65-cosmin-natanticu-madalina-badea-nunta-cancan-eliza-georgescu-rochia-de-mireasa-6

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau”, a povestit Eliza la X Factor, în 2016.

Cel care a susținut-o atunci și a și urcat alături de ea pe scenă a fost chiar Cosmin Natanticu.

Cum s-au cunoscut Eliza și Cosmin Natanticu de la Asia Express 4

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat’ nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă. Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.', povestea Cosmin Natanticu acum ceva timp.

Între timp s-au căsătorit și au acceptat provocarea supremă pentru căsnicia lor, Asia Express 4.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie. Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile.

La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă', a spus Eliza Natanticu înainte să plece pe Drumul Împăraților din Asia Express 4.

Citește și: Cu ce bunuri ar putea rămâne Monica Gabor după despărțirea de Mr.Pink:„Mi-a promis că…’

Citește și: Cine este Corina „Bilcon’ Caciuc, presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare:'Reacția lui…'

De ce s-a temut cel mai mult Eliza Natanticu la Asia Express 4

Pentru Eliza și Cosmin Natanticu, Asia Express este „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară', întrucât ei nu au mai călătorit de când a început pandemia.

Eliza și Cosmin sunt împreună de 9 ani. Acum 3 ani, ei s-au căsătorit, nașii lor fiind Mihai Bobonete și soția. Ea a declarat pentru Impact.ro ce așteptări are de la competiția la care ea și soțui ei s-au înhămat.

„Sunt sigură că totul o să fie bine. Nu știu cât de pregătită sunt să mănânc vietăți, dar mă antrenez mental pentru acest lucru. Oricum, am un stomac destul de sensibil și o să văd cum mă descurc, dar asta pentru mine nu este o problemă majoră, cum o să se descurce și restul colegilor mei mă voi descurca și eu', a spus Eliza Natanticu despre Asia Express 4.

Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4

Eliza Natanticu de la Asia Express 4 este de profesie actriță și cântăreață, a jucat în mai multe piese de teatru și în seriale, iar în presă au apărut mereu imagini din videoclipurile pieselor sale, imagini extrem de sexy.

Actriță de meserie, dar cu o dragoste teribilă pentru muzică, Eliza Natanticu poate să joace orice fel de rol și să demonstreze că talentul îi este mereu alături. Aceasta a lansat recent și un videoclip senzual al piesei Arde și o înfățișează pe soția celebrului actor în ipostaze super sexy.




 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton