Catherine Zeta-Jones vine în România. Ce rol va juca în noua serie Familia Addams

 Oana Pantazi
.

În această toamnă, actrița Catherine Zeta-Jones vine în România, unde va juca în noua serie Familia Addams, produsă de Netflix. Iată ce rol va interpreta celebra actriță!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Catherine Zeta-Jones (51) va veni în această toamnă în România, unde va filma pentru seria Familia Addams. Celebra actriță va juca rolul Morticiei în seria regizată de Tim Burton, anunță Hello Magazine. Actrița galeză va avea misiunea grea – după ce personajul a fost interpretat magistral de Anjelica Huston – de a intra în rolul de matriarh al familiei, într-o serie de 8 episoade, centrate în jurul adolescentei Wendsday Addams.

Catherine Zeta-Jones va fi Morticia Addams

Filmările se vor realiza în România, iar Catherine Zeta-Jones va juca alături de Jenna Ortega (Wednesday Addams) și Luis Guzman (Gomez Addams), Tim Burton, cunoscut pentru stilul său macabru și bizar de filme, va regiza serialul live-action, care o va urmări pe Wensdey fiica soților Addams în perioada liceului la Academia Nevermore.

„Wednesday încearcă să-și stăpânească abilitățile psihice emergente, în timp ce o crimă monstruoasă terorizează orașul local, și rezolvă misterul supranatural care i-a învins pe părinții ei ei cu 25 de ani în urmă – totul în timp ce se luptă cu relațiile sale noi și foarte încurcate de la Nevermore”, notează Netflix.

Citește și: Fiica lui Catherine Zeta-Jones a crescut și este copia fidelă a mamei ei. Imaginile care te lasă fără glas

Citește și: Dieta care a ajutat-o pe Catherine Zeta-Jones să slăbească 19 kilograme! La ce alimente a renunțat și ce secret are de fiecare dată când i se face foame

Citește și: Soția lui Adrian Minune a fost operată de urgență. Cum se simte acum Cati Simionescu

Citește și: Larisa Udilă, probleme la naștere:„Copilul avea cordonul în jurul gâtului, eu aveam tensiunea 15′

Citește și: Gina Pistol și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței.Cum arată acum

Personajul Wednesday Addams a luat naștere în anul 1938, când, fără a fi purtat încă un nume, a apărut într-o revistă de benzi desenate din New Yotk.

Filmările încep în luna octombrie

Filmările noii serii cu aventurile Familiei Addams vor începe în luna octombrie și se vor desfășura în România. Pentru Catherine Zeta-Jones va fi o adevărată provocare, cu atât mai mult cu cât rolul faimoasei Morticia a fost interpretat cu succes de nume mari ale cinematografiei, precum Carolyn Jones, în anii 1960, și Anjelica Huston, în cele două filme din anii 1990. Morticia a fost, de altfel, și personaj de desen animat, iar charlize theron a fost cea care i-a dat viață.

Catherine Zeta-Jones, o actriță cu o carismă incredibilă, dublată de o frumusețe specială, a devenit faimoasă după ce a jucat în Masca lui Zorro alături de Antonio Banderas, ulterior filme ca „Entrapment', unde a jucat alături de Sean Connery, sau „Traffic', regizat de Steven Soderbergh, transformând-o într-una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywoow. Înainte însă de a pătrunde în Cetatea filmului american, Catherine Zeta-Jones a jucat aproape 15 ani pe scenele teatrelor britanice.

Actrița este căsătorită cu actorul Michael Douglas din anul 2000 și au doi copii.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton