Cine este Elena Marin de la Survivor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele

 Laciu Andreea
.

Cine este Elena Marin de la Survivor? Elena Marin de la Survivor face parte din echipa Faimoșilor. E dansatoarea Andreei Bălan și a jucat în telenovele. A fost, de fapt, o ultimă mutare făcută de cei de la Kanal D, după ce Ana Porgras nu a mai putut participa la emisiune. Totul s-a petrecut chiar înainte ca echipele să plece în Republica Dominicană pentru show-ul așteptat de români.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Ana a fost obligată să renunțe din cauza unor probleme medicale, care au împiedicat-o să mai meargă în Republica Dominicană. Fosta gimnastă i-a cedat locul Elenei Marin, cea mai nouă concurentă de la de la Survivor România. Vrea să facă demonstreze că poate face față oricărui obstacol din viața ei.

Ana Porgras, concurenta înlocuită de la Survivor, este una dintre fetele de aur ale gimnasticii românești. Are în palmares zeci de medalii, inclusiv o medalie de aur la bârnă, câștigată la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică din 2010, o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene din 2010.

Tot în palmares mai are și o medalie de bronz la paralele la Campionatul Mondial de Gimnastică de la Londra din 2009. S-a retras din viața sportivă la doar 18 ani înaintea Jocurilor Olimpice de la Londra din 2012, după numeroase accidentări. Cine este Elena Marin de la Survivor, cea care i-a luat locul?

Cine este Elena Marin de la SurvivorCine este Elena Marin de la Survivor

Cine este și cu ce se ocupă Elena Marin de la Survivor

Cine este Elena Marin de la Survivor România? Elena Marin este noua concurentă de la Survivor România și vrea să demonstreze că poate face față oricărui obstacol din viața ei. Vedeta este dansatoarea Andreei Bălan și este fosta asistentă a lui Mihai Morar de la emisiunea ‘Răi da buni’.

Concurenta din echipa Faimoșilor, în vârstă de 33 de ani, are o înălțime de 1,68 metri si o greutate de 50 de kilograme. Pe lângă pasiunea pentru dans, Elena Marin de la Survivor a cochetat și cu actoria, astfel că a avut roluri în seriale și telenovele precum „Secretul Mariei’, „Burlacii’, „Spitalul de Urgență’.

Citește și: Asistenta lui Mihai Morar s-a logodit în secret! Elena Marin, incredibil de sexy într-o rochie cu decolteu adânc

Citește și: Zanni se declară terorizat de Elena Marin, la Survivor: „M-a făcut psihic”

Citește și: Schimbare în echipa Faimoșilor! Elena Marin a înlocuit-o pe Ana Porgras la Survivor

Citește și: Scandal între Elena Marin și Raluca Dumitru, la Survivor: „Fetița mea, te iau de cozile alea…'

Cine este Elena Marin de la Survivor România? Elena Marin va încerca să dea tot ce este mai bun pentru a demonstra tuturor cât de puternică este. Dansatoarea Andreei Bălan a acceptat provocarea de a merge într-o experiență de neuitat. Elena Marin este vedeta care va completa echipa Faimoșilor în sezonul cu numărul 2 al emisiunii Survivor România.

Cum și-a cunoscut Elena Marin de la Survivor logodnicul

Cine este bărbatul cu care Elena Marin de la Survivor România este logodită? Elena Marin și Andrei, logodnicul ei s-au cunoscut în urmă cu doi ani, pe când Faimoasa era dansatoare și asistenta lui Mihai Morar.

‘În primul rând, vreau să îmi exprim încrederea față de viitoarea mea soție. Aberațiile spuse de acest copil nu mă ating și mi-aș fi dorit enorm să nu o atingă nici pe Elena. Presiunea de acolo este, însă, extrem de mare, așa că găsesc justificată suferința ei.

Întotdeauna și-a dorit că imaginea ei să fie curată, pentru că tot ce a realizat, a realizat singură, prin muncă dreapta, prin propriile forțe. Se spune că orice om are un preț, ei bine, Elena nu are. De aceea a fost foarte afectată, a spus Andrei, logodnicul Elenei Marin.

Cine ar fi crezut că Elena Marin de la Survivor este la un pas de marele premiu

Elena Marin de la Survivor a intrat în multe conflicte, însă relația ei cu Zanni a fost una tensionată încă de la începutul competiției. Mulți o văd pe Faimoasă ca fiind marea câștigătoare de la Survivor România. Elena Marin a trecut prin multe probleme de când este în Republica Dominicană. Dansatoarea Andreei Bălan a avut probleme de sănătate, însă și-a revenit și luptă acum pentru marele premiu.

Cine ar fi crezut că Elena Marin este printre cei care au șanse să plece acasă cu marele premiu de la Survivor România. Concurenta rezistă de câteva luni bune în Republica Dominicană.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton