Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023. Lucrează ca DJ

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023. Noi surprize pentru telespectatorii emisiunii Survivor România 2023, de la PRO TV! În emisiunea filmată în Republica Dominicană se alătură patru noi concurenți, dornici să pună mâna pe marele premiu. Printre cei mai proaspeți participanți se numără și Eduard Gogulescu. Iată tot ce nu știai despre el!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Eduard Gogulescu a decis că e timpul să-și depășească limitele, odată cu participarea la Survivor România 2023. Acesta a acceptat provocarea de a pleca în jungla din Republica Dominicană, cu speranța că la final va pune mâna pe titlul Survivor, dar și pe marele premiu. El face parte din echipa albastră, cea a Războinicilor. Iată cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023!

eduard-gogulescu-1eduard-gogulescu-1

Eduard Gogulescu – Viață personală

Cine este Eduard Gogulescu de la Survivor 2023. Potrivit profilului său de Facebook, Eduard Gogulescu s-a născut pe data de 25 mai, deci este zodia Gemeni. În descriere, concurentul de la Survivor România 2023 precizează că trăiește în București.

Eduard Gogulescu, noul concurent de la Survivor România 2023, are ochii căprui și părul brunet.

Eduard Gogulescu de la Survivor are iubită?

Pe rețelele de socializare vedem și că Eduard Gogulescu adoră marea. Postările sale de pe Instagram demonstrează că participantul de la Survivor România 2023 iubește călătoriile.

Despre viața lui amoroasă nu se cunosc însă prea multe, căci nu e persoană publică. În schimb, ce ne-a atras atenția sunt două fotografii în care Războinicul din Dominicană apare foarte apropiat de o domnișoară. Imaginile sunt însoțite de o descriere cel puțin interesantă: „I’ll be there for you' (în traducere – „Voi fi acolo pentru tine').

Eduard Gogulescu – Carieră

Eduard Gogulescu este pasionat de muzică. Drept dovadă, concurentul de la Survivor 2023 activează în domeniu. Noul participant din jungla Dominicană este de profesie DJ.

Pe lângă muzică, se pare că Eduard Gogulescu de la Survivor România 2023 adoră și sportul, dovadă fiind înscrierea lui în competiția de la PRO TV. Acesta se laudă pe rețelele de socializare cu un trup bine sculptat, vizibil lucrat la sală, și nu ezită să se pozeze fără tricou.

Cine sunt noii concurenți de la Survivor România 2023

Patru noi concurenți s-au aventurat în Republica Dominicană, la Survivor România 2023, după eliminările fulger din concurs. Atât echipa roșie, a Faimoșilor, cât și cea albastră, a Războinicilor, s-a mărit cu încă doi concurenți.

În echipa Faimoșilor au intrat Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu. Echipa Războinicilor fost suplimentată cu Alina Radi și Eduard Gogulescu.

„Bună! Mă numesc Crina Abrudan, lumea mă cunoaşte ca prezentatoare de ştiri sportive. Am avut o carieră de 15 ani în televiziune şi patru ani de radio. Am venit la Survivor în primul rând pentru mine, pentru aventură, pentru ca după atâţia ani de prezentare a ştirilor sportive să fiu şi eu parte dintr-o competiţie sportivă.

Sunt foarte bucuroasă să văd că Faimoşii sunt mult mai bine decât i-am văzut eu că sunt înainte să vin, la televizor, şi îmi doresc ca împreună cu colegul meu, cu care m-am alăturat astăzi echipei Faimoşilor, să reuşim să facem echipa să fie ca în primele săptămâni, atunci când câştiga şi era foarte liniştită la consiliile de eliminare. Vă mulţumesc foarte mult pentru primire, mă bucur să fiu aici', a spus Crina Abrudan la Survivor România 2023.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton