Cum probleme de sănătate are și cum se simte Dan Bittman, după ce a spus că este în pauză vocală: "Or să vadă cu ochii și or să audă cu urechile lor"

 Dumba Gabriela
.

Dan Bittman a spus că este în pauză vocală și toți fanii săi s-au panicat, având în vedere că, miercuri, trupa Holograf va susține un concert la Sala Palatului. Adevărul este, însă, altul și Dan Bittman a clarificat care este adevărul despre starea sa de sănătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cum probleme de sănătate are și cum se simte Dan Bittman, după ce a spus că este în pauză vocală. Dan Bittman a anunțat, recent, că se află într-o pauză vocală, dar altul ar fi adevărul despre starea sa de sănătate și artistul a dezvăluit cum se simte. Miercuri, trupa Holograf va susține un concert la Sala Palatului, iar cântărețul îi îndeamnă pe fani să vină.

dan-bittmandan-bittman

Dan Bittman, adevărul despre problemele sale de sănătate

Zilele trecute, Dan Bittman a mărturisit pentru impact.ro faptul că se află în pauză vocală, pentru ca la concertul ce urmează să-l susțină în fața a mii de oameni să nu întâmpine dificultăți.

Asta în condițiile în care multă lume deja și-a cumpărat bilete și speră să-l audă pe interpret cântând cele mai frumoase piese ale sale, din cei peste 4 decenii de profesie.

'Am probleme cu vocea. Sunt în pauză vocală', a precizat Dan Bittman pentru sursa menționată anterior.

Adevărul este, însă, altul, iar solistul de la Holograf a făcut clarificări.

Citește și: Crina Abrudan și Mihai Zmărăndescu sunt noii concurenți de la Survivor 2023. Cine vine în echipa Războinicilor

Citește și: Bianca Drăgușanu își dorește să se căsătorească cu Gabi Bădălău: ‘Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita, dar…’. Ce le stă în cale celor doi îndrăgostiți

Citește și: „Au votat de pe conturi fake…' Mihai Trăistariu, reacție dură după ce Theodor Andrei a fost ales reprezentantul României la Eurovision 2023

M-a sunat o doamnă din presă și nedorind să vorbesc cu dumneaei, i-am spus că sunt în pauză vocală și nu am voie să vorbesc și i-a scris imediat la o oră un titlu, în care a scris că am răgușit și că nu pot să vorbesc. Așa că sunt ok.

Să nu se panicheze și să vină repede miercuri la 20:00 la Sala Palatului și o să vadă cu ochii și o să audă cu urechile lor, dacă este bine sau dacă este rău', a declarat Dan Bittman la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Dan Bittman a mai avut probleme cu vocea

În 2017, Dan Bittman a suferit o operație la corzile vocale, iar în 2012, a fost operat pe carotidă, la o clinică din Viena. La vremea respectivă, solistul a fost nevoit să se retragă din lumea muzicală.

Problemele sale de sănătate erau destul de grave la vremea aceea, așa că Bittman a lipsit o perioadă mai lungă de pe scenă și chiar a solicitat să fie înlocuit de alt artist în formația Holograf.

La un moment dat, după ce medicul i-a prescris o pastilă de numai 16 lei, problema cu corzile vocale s-a rezolvat pentru artist.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton