Cine este Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor. Antreprenoarea a văzut potențialul de dezvoltare al industriei de agrement din Romania

 Cica Cristina
.

Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, jurat la Imperiul Leilor urmează să finanțeze ideile de afaceri cu potențial.

Daniela-Mariscu-1Daniela-Mariscu-1

Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor are 39 de ani este perseverantă, determinată întotdeauna să obțină ceea ce își dorește, este optimistă și nu se lasă învinsă de primul obstacol care i se arată în cale. Printre pasiunile sale se numară IT-ul, fiind conștientă de nevoia tot mai acută a oamenilor de confidențialitate și siguranță.

Citește și: Cine este Monica Cadogan de la Imperiul Leilor.Povestea de succes a femeii care a reușit să cucerească 9 țări

Daniela Marișcu este din Constanța și s-a remarcat ca antreprenoarea care a simțit potențialul de dezvoltare al industriei de agrement din țara noastră. Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor a investit aproximativ 300.000 de euro într-o afacere pcare presupunea dezvoltarea de spații de agrement sub brandul Aquatica Experience, notează orange.ro.

Daniela Marișcu este CEO și acționar Aqua Azur, o companie care se ocupă de proiectarea și construirea de piscine premium, precum și aqua parcuri. Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor se va folosi de toate armele pe care le are la dispoziție în cadrul concursului pentru a lupta în favoarea ideilor de afaceri puternice, inventive, care vor reuși să o determine să investească din fondurile proprii pentru a crește un business, scrie protv.ro.

Citește și: Cine este Dragoș Petrescu, investitorul de la Imperiul Leilor

Despre Daniela Marișcu se mai știe că investește în YooSend, o aplicație de cloud care la ora actuală concurează la nivel global cu cele mai cunoscute aplicații de acest tip din industrie.

Înainte de orice plan de business, oamenii sunt cea mai importantă resursă în afaceri, așa că de-abia aștept să îi cunosc pe concurenți, să văd ce idei au, să mă cucerească prin entuziasmul lor și cu pasiunea pe care o au pentru ceea ce fac. Atunci când mi-am început drumul ca antreprenor, am avut o idee simplă, dar completată de o dorință de a face mereu mai mult, de a mă provoca singură la orice pas. Este un mic secret al succesului, așa că vreau să văd această determinare și la cei care își doresc ca visul lor să fie finanțat în emisiune.', susține Daniela Marișcu de la Imperiul Leilor.

Citește și: Cine este Mohammad Murad de la Imperiul Leilor?A venit în România să se facă medic, dar a ajuns unul dintre cei mai mari investitori din turism

Antreprenori din toată țara s-au înscris la Imperiul Leilor

Imperiul Leilor este o emisiune care urmează să înceapă miercuri, 12 februarie, de la 20:30, la PRO TV.

Antreprenorii care și-au prezentat afacerea în emisiune, în fața investitorilor, au sarcina grea de a-i convinge cu planuri și cifre de afaceri bine documentate, dar în același timp trebuie să gestioneze discuția cu aceștia, să răspundă provocărilor care le vor fi aduse și să demonstreze că sunt suficient de pregătiți pentru a pune în practică planul de business.

La Imperiul Leilor sume consistente de bani vor fi investite în cele mai inventive idei de business. Cei care vor face investiții serioase sunt Cristian Onețiu, care conduce Life Care Corp & BioLogistic, Dragoș Petrescu, președintele grupului City Grill, Daniela Marișcu, CEO și acționar Aqua Azur, Mohammad Murad, care conduce Phoenicia Hotels, și Monica Cadogan, CEO Vivre.

Vezi si povestea lui Mohammad Murad de la Imperiul Leilor!

Sursa foto: Facebook, Captură YouTube

Citește și: Cine este Cristian Onețiu, investitorul de la Imperiul leilor

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton