Elena Gheorghe, fotografie incendiară în cadă

 Lupescu Anca
.

Elena Gheorghe este mereu o apariție. Frumoasa cântăreață face deliciul fanilor de pe Instagram cu fiecare fotografie pe care o postează.

810x0_1555412631a7ba43a7810x0_1555412631a7ba43a7
Citește și: Ți-o imaginai blondă pe Elena Gheorghe? Artista a făcut o schimbare radicală

De data aceasta, Elena Gheorghe a decis să fie puțin mai îndrăzneață și să publice o fotografie cu ea goală, în cadă. Acoperită de spumă și cu o carte în mână, vedeta a fost apreciată de peste 9 mii de fani.

Cântăreața a decis să facă un concurs pe Instagram.

Citește și: Gestul emoționant făcut de Elena Gheorghe în amintirea bunicii ei. Concertul său a fost difuzat în premieră pe TVR 1

„Ziua iubirii e în fiecare zi, trebuie doar să-ți dai voie s-o sărbătorești. Important este să nu uiți să îți acorzi timp și ție, să fii în echilibru cu tine, să te înțelegi, să ai grijă de tine, iar dacă te iubești așa, celor din jurul tău le va fi atât de simplu să te iubească.

Cel puțin o dată pe săptămână, mă răsfăț cu o baie cu spumă, citesc o carte bună, în surdină pun muzica preferată', a scris Elena Gheorghe în dreptul fotografiei.

Citește și: Cum a fost cerută în căsătorie Elena Gheorghe. A rămas însărcinată înainte de logodnă


Deși are 34 de ani, roșcata are un chip fără riduri și un corp armonios și un corp armonios.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton