Cine este Dana Budeanu, primul critic de modă din România. „Nu am cunoscut niciodată un om mai puternic decât mine!” - avertisment pentru "Amețite și Mafioți"

 Dumba Gabriela
.

Cine este Dana Budeanu? Greu de crezut că, în România, mai există cineva care nu știe cine este Dana Budeanu pentru că, în ultimele luni, numele ei este pe buzele tuturor, de la celebrități de prim rang la „ametițe' și de la intelectuali la „mafioții' cu școala vieții.

29740614_1300284173449144_4932365413666258944_n29740614_1300284173449144_4932365413666258944_n

Pe Dana Budeanu ori o iubești, ori o urăști! Nu există cale de mijloc, nu poți spune „îmi place doar uneori' și nici măcar nu trebuie să fii de acord cu ea pentru că oricum îi vei da play fiecărui clip pe care îl urcă pe YouTube.

Dana Budeanu se află, parcă, de când lumea în showbiz, însă niciodată nu s-a bucurat de o atât de mare popularitate ca acum și, cine credea că va dispărea din spațiul public după încetarea colaborării cu Pro TV s-a înșelat amarnic. Dana B a găsit cea mai bună cale de a păstra legătura cu cei care o îndrăgeau, printr-un canal de YouTube, și a triplat numărul fanilor după un singur episod al serialului ei online, Verdict Dana Budeanu.

Este alintată „designerul vedetelor' și dacă toată lumea o asocia, până acum câteva luni, cu rolul de critic vestimentar, alias Bau-Bau al vedetelor prost îmbrăcate, acum s-a lămurit toată lumea că Dana Budeanu poate trăi lejer și din stand-up comedy.

Fiecare episod al serialului ei trece de jumătate de milion de vizualizări, s-au inventat bancuri și meme-uri cu replicile sale și așteaptă cu sufletul la gură urcarea unui nou episod pe canalul său de YouTube chiar și cei care nu ar recunoaște în ruptul capului că o urmăresc. Ba chiar o contestă vehement în spațiul public.

Este regina zahărului, însă, analizându-i silueta putem observa că echilibrează foarte bine balanța între prăjituri și „rodia de dimineață”.

Dana Budeanu a devenit un fenomen și ea este pefect conștientă de asta!

Nu-și măsoară cuvintele, nu o interesează temuta gură a lumii și este periculos și dureros de sinceră!

„Eu sunt un om foarte asumat, foarte relaxat. Nu am cunoscut niciodată până azi un om mai puternic decât mine', spune Dana Budeanu despre ea.

CITESTE SI:

Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express: 'Toată lumea care ajunge să-l cunoască…'

Lidia Buble a șocat cu ținuta sexy de la Elle Style Awards! Dana Budeanu a comentat-o imediat: 'Ești minionă. Ai fost…'

Dana Budeanu o face praf pe Laura Cosoi! „Eu nu mi-am imaginat că tu vei putea ajunge în langoșii ăia de sandale”

Reacția Danei Budeanu, după ce Andreea Esca a anunțat că a fost infectată cu COVID-19: „Imaginați-vă o înjurătură și luați-o din partea mea!”

Ce (poate) nu știați despre Dana Budeanu

„Am terminat Managementul și apoi Businessul European la London School of Economics și apoi mi-am dat doctoratul în Integrare Europeana la UCL:). Am ales ce a vrut tata… asta a fost', mărturisește Dana Budeanu.

Dana B a fost căsătorită cu Radu Budeanu, fondatorul CanCan și Ciao și împreună sunt părinții unor fetițe gemene în vârstă de 15 ani.

„Eu nu am fost niciodată soția patronului Ciao și Cancan. Eu m-am căsătorit la 22 de ani cu Radu Budeanu, băiatul de 21 de ani. Pe atunci nu există nimic în afară de o fată de 22 de ani care la acea vreme studia la Londra și de un băiat de 21 de ani, care nu terminase încă facultatea, de asemenea. Brandul Dana Budeanu are legătură într-adevăr cu o rubrica de critică vestimentară apărută în revista Ciao, inițiată de către mine, pentru prima dată în presa din România. Revista Ciao și ziarul Cancan sunt cele mai puternice branduri de presă tabloidă, și poate nu numai din România, și s-au înființat începând cu anul 2004. La acea dată aveam deja 25 de ani, facultatea, masterul și doctoratul terminate la Londra și un business aflat la început și condus da, de soțul meu. Cam această este istoria despre nevasta lu', în acest caz', a scris Dana Budeanu pe blogul său.

La un moment dat, Dana Budeanu s-a lăsat vrăjită de mirajul silicoanelor, după ce a devenit mama gemenelor, însă nu s-a regăsit în trupul unei femei cu sâni uriași și a renunțat la implanturi.

„Vreau să-i mulțumesc doctotului Constantin Stan pentru cât de fericită sunt azi cu sânii mei naturali și pentru cât de perfect a reușit să realizeze o intervenție atât de dificilă.

Referitorul la felul meu de a mă îmbracă și a mă purta', acesta ține strict de felul în care mă simt.. Așa cum te simți și tu. Eu am un tip de abordare foarte natural, nu merg la coafor, nu port make-up etc. Sunt în continuare o fetiță ascunsă într-o femeie și deci nu-mi văd nici privirea hipnotizantă și nici picioarele kilometrice.. Pentru mine, hainele au povești, corpul este liber și de foarte puține ori look-ul meu are legătură cu imaginea din oglindă. Totul are legătură doar cu ceea ce simt, nu cu ceea ce văd. Poate greșesc…', scrie Dana pe blogul său.

Mihaela Rădulescu îi este ca o soră

„Pe Mihaela o cunosc dintotdeauna! :). Noi întâi am fost o mare familie, cu 3 copii, și asta foarte mulți ani. (…) Este foarte greu să te asociezi cu o persoană care, la propriu, face parte din familia ta. Mihaela Rădulescu este cu siguranță cel mai puternic brand personal din România. Faptul că Mihaela pronunță orice fel de brand este un atuu imens pentru brandul respectiv. Categoric. Eu cred că pe mine m-a ajutat foarte mult faptul că ea a dorit, lăsând orice fel de prietenie la o parte, să-mi poarte creațiile și asculte sfaturile. Repet, însă: noi nu am colaborat înainte de a fi prietene, iar eu nu o consider prietena mea, ci familie.', susține Dana B.

Acum face și Verdict Politic

De câteva luni, Dana Budeanu și-a extins sfera de interes și a început și o rubrică intitulată Verdict Politic. Surprinzător pentru unii, și această rubrică difuzată săptămânal se bucură de succes în rândul spectatorilor. De altfel, Dana Budeanu nu a făcut niciodată un secret faptul că este apropiată de anumite personaje politice, cum ar fi Gabriela Firea sau Daciana Sârbu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton