Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă. Cu ce se ocupă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă. În urmă cu câteva zile, Raluca Pastramă a confirmat zvonurile potrivit cărora este gravidă. Bruneta e însărcinată cu iubitul ei, Ibrahim, și urmează să aducă pe lume o fetiță. Ea mai are două fete din fosta căsnicie pe care a avut-o cu Pepe. Iată cu ce se ocupă, de fapt, noul ei partener! Bărbatul nu e cunoscut în lumea mondenă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă. Raluca Pastramă și Pepe au decis să se despartă la finalul anului 2020. Aceștia și-a spus „adio' după mai bine de opt ani de relație. Deși au divorțat, ea a păstrat numele lui de familie, Pascu. După separare, ea a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și s-a focusat exclusiv pe viața ei personală. Între timp, bruneta și-a refăcut viața amoroasă cu noul ei partener, Ibrahim. În scurt timp, ea îl va aduce pe lume pe primul lor copil.

ibrahim-raluca-pastrama-1ibrahim-raluca-pastrama-1

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă. Atât Raluca Pastramă, cât și Pepe și-au făcut alte relații după despărțire. Se pare că ea și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim, iar cântărețul în ale lui Yasmine. Anul acesta, fanii lor au avut parte de o mega-surpriză. În urmă cu câteva zile s-a aflat că și Raluca e însărcinată cu noul ei partener, dar și Yasmine cu artistul.

Citește și: Raluca Pastramă este însărcinată. Ce sex are bebelușul:”Mi-a dovedit că mă iubește…”

Citește și: Pepe va deveni tată a treia oară. Ce sex va avea bebelușul:„Sunt atât de fericit'

Citește și: Iubitul Danei Marijuana a murit:”Este terminată. Nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat”

Citește și: Anunțul Ministrului Apărării pentru rezerviștii din România, în contextul războiului ruso-ucrainean:”Suntem într-o situație de…”

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă. Raluca Pastramă și iubitul ei, Ibrahim, s-au cunoscut în vara anului trecut, scrie click.ro. Așadar, Aceștia sunt împreună de aproximativ un an. Partenerul brunetei este un tânăr în vârstă de 27 de ani, de origine arabă. Bărbatul locuiește de mai mulți ani în România și deține diverse afaceri la noi în țară.

Iubitul Ralucăi Pastramă nu e cunoscut în lumea mondenă. De când formează un cuplu, bruneta și Ibrahim s-au afișat rareori împreună. Aceștia au postat doar pe Instagram câteva imagini, însă ea i-a ascuns chipul în fiecare fotografie.

Cu ce se ocupă iubitul Ralucăi Pastramă

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă. În urmă cu ceva timp, Ibrahim i-a făcut declarații de iubire în public Ralucăi Păstramă. Bărbatul a făcut o postare emoționantă pe Instagram în care spunea că fosta soție a lui Pepe e singura persoană care l-a făcut să se simtă împlinit.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și mai fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea', i-a spus Ibrahim Ralucăi Pastramă, pe Instagram.

Raluca Pastramă e gravidă cu iubitul ei, Ibrahim

Cine este Ibrahim, iubitul Ralucăi Pastramă. Raluca Pastrămă și iubitul ei, Ibrahim, urmează să aibă primul lor copil. Bruneta e însărcinată și va avea o fetiță. Anunțul vine la scurt timp după ce și Pepe a anunțat că va fi tată pentru a treia oară. Partenera lui, Yasmine, va aduce pe lume un băiețel. Pepe și Raluca Pastramă au împreună două fiice, pe Maria și pe Rosa.

„Da, este adevărată informația dumneavoastră. Sunt gravidă. Suntem foarte fericiți. Ibrahim mi-a dovedit că mă iubește, iar acest copil este rodul dragostei noastre.

Nu am vrut să vorbesc până acum despre acest lucru pentru că nu-mi place să fiu subiect de presă', a spus Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

Sursă foto: Instagram, Arhivă, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton