Cine este Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!

 Dumba Gabriela
.

Cătălin Boboc, noul iubit al lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, este politician și bărbatul care a făcut-o pe bloggeriță să creadă din nou în dragoste, la 11 ani de la divorț. Cătălin Boboc a fost și el, la rândul său, căsătorit, iar acum își trăiește a doua tinerețe alături de Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Boboc are 45 de ani și un băiat din căsnicia anterioară. Între el și Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil! este o difrență de patru ani și foarte multe pasiuni în comun, printre care călătoriile și distracțiile în cluburi.

8d564565c5ee802c338d564565c5ee802c33

Da, suntem impreuna de doua luni. In urma cu doua luni am fost invitate mai multe persoane la o masa, iar el se afla acolo. Am vorbit si am ramas impreuna. Suntem foarte bine, Catalin este un om bun. Inca nu am plecat in vreo vacanța, pentru ca el are destul de multa treaba', spunea Carmen Negoiță la sfarsitul lunii iunie.

Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!, a fost candidat la șefia Consiliului Județean Brăila. A obținut un scor de 23,94% la alegerile locale din toamna anului 2020. PNL Brăila a obținut 265% la nivel de județ.

Cine este Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!

Politicianul a fost prefect al Brăilei între 2019 și 2020, iar între 2012 și 2016 a fost senator PNL. Momentan, el este secretar de stat în Ministerul Muncii și Protecției Sociale, minister condus de Raluca Turcan.

Iubitul lui Carmen Negoiță a terminat facultatea de Drept la Universitatea Româno-Americană. El a fost consilier al ministrului Agriculturii între 2006 și 2007 și a fost președintele companiei Copmega Asig. De asemenea, el a fost șef de cabinet al Senatului, din partea PNL.

Citește și: Cum s-a afișat Inna în metrou, în Barcelona! A uimit pe toată lumea

Citește și: Edward Sanda, declarații acide după nunta cu Cleopatra Stratan:„Preconcepții învechite care nu mai fac parte din secoul ăsta’

Citește și: Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra – Cătălin Măruță. Au împlinit 13 ani de căsnicie

Ce avere are Cătălin Boboc, iubitul lui Carmen Negoiță de la Bravo, ai stil!

Cătălin Boboc a specificat în declarația de avere bunuri, respectiv terenuri, firme și mașini, care ajung la sume enorme, astfel că s-au declanșat numeroase discursuri pe tema aceasta. Site-urile locale au explodat în momentul în care declarația de avere a cunoscutului om politic a fost publicată.

Noul partener de viață al lui Carmen Negoiță se laudă că împreună cu fosta soţie deţine un teren agricol de 1,37 ha plus un teren intravilan de 6.000 mp pe raza comunei Vădeni.

De asemenea, în secțiunea de bunuri imobile se mândrește cu o casă de locuit în municipiu care are suprafața de 360 mp. În dreptul bunurilor mobile este trecut autoturismul lui marca Land-Rover Discovery.

Este specificat și faptul că nu deține bunuri de valoare, active financiare şi nici datorii. Pe lângă toate acestea iubitul lui Carmen are trei firme și a declarat un venit anual de doar 9.757 de lei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton