Horoscop 26 august 2021. Zodia care are noroc în dragoste

 Miniosu Alexandra
.

Horoscop 26 august 2021. Se anunță o zi cu multe vești bune pentru majoritatea zodiilor. Fie că este vorba despre partea sentimentală sau cea profesională, nativii vor cunoaște astăzi norocul. Iată cum stau zodiile pe 26 august 2021 și cine are noroc în dragoste! Vezi dacă tu ești acela sau aceea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 26 august 2021. Berbec

Berbecii sunt mai productivi ca oricând la serviciu. Colegii și șefii lor sunt uimiți de rezultatele lor excepționale, de la birou. Ba mai mult, își exprimă și altruismul, ajutându-li colegii mai noi sau care nu se simt tocmai în cea mai bună formă. Natvii acestei zodii sunt plini de energie, gândindu-se că mai este puțin până când vor pleca în vacanța mult visată.

Horoscop 26 august 2021. Taur

Taurii sunt puși pe fapte mari! Își vor pune mintea la contribuție și, după ce analizează situația pe toate părțile, trec la treabă. Își doresc ca astăzi să rezolve o problemă apăsătoare, ce le-a tot dat bătăi de cap în ultima perioadă. Pot apărea situații neprevăzute și neplăcute, însă nu trebuie să se lase doborâți. Prin ambiție și perservență vor rezolva totul.

Horoscop 26 august 2021. Gemeni

Gemenii sunt și ei tot cu gândul la vacanță. Pregătirile sunt în toi pentru o excursie cu familia, însă acest lucru nu-i bucură pe deplin. Din păcate, persoana iubită nu-i va însoți, iar asta îi întristează destul de mult. Există posibilitatea de a schimba asta pe viitor, dacă le vei face cunoștință părinților cu cel sau cea care ți-a furat inima.

Horoscop 26 august 2021. Rac

De cealaltă parte, Racii vor lăsa grijile deoparte și se vor bucura din plin de timpul liber. Se anunță surprize mari la capitolul „dragoste'. În cazul în care au deja o relație, vor pleca cu persoana iubită într-o aventură de neuitat, unde vor încerca împreună lucruri noi. Stresul acumulat în ultima perioadă parcă dispare brusc, iar asta nu poate decât să-i liniștească.

Horoscop 26 august 2021. Leu

Leii vor să facă diverse cumpărături ce țin de casă. Nu sunt însă ușor de mulțumit, iar căutarea unui produs electrocasnic le poate răpi o mulțime de timp. Din fericire, sunt răbdători, atunci când vor să-și atingă scopurile, astfel că nu-i deranjează să se plimbe toată ziulica prin magazine. Efortul lor va da roade, pentru că pe lângă faptul că-și vor găsi achiziția dorită, își vor cumpăra și un produs destinat îngrijirii personale.

Citește și: 5 zodii care reușesc tot ce își propun.Norocoșii horoscopului

Citește și: Horoscopul dragostei și al sexualității.Cele mai pasionale zodii

Citește și: Horoscop amoros.Care sunt cele mai fidele zodii

Horoscop 26 august 2021. Fecioară

Situația nu e însă la fel de relaxantă pentru Fecioare. Cel puțin în prima parte a zilei. Când vor ajunge la muncă, la birou, vor realiza că sunt foarte multe lucruri de făcut. Șefii le dau sarcini în plus și simt că nu vor reuși să se descurce cu toate. Din fericire, au colegi foarte buni, care nu ezită să le sară în ajutor.

Horoscop 26 august 2021. Balanță

Balanțele riscă să se certe cu un membru al familiei. Sunt probleme legate de bani, iar cel din urmă încearcă să pună mâna pe moștenirea lor. Nu trebuie să se streseze prea mult, pentru că riscă să-și strice toată ziua. Recomandat este să sune la un specialist, iar un avocat le va explica, în detaliu, cum trebuie să se desfășoare lucrurile din punct de vedere legal.

Horoscop 26 august 2021. Scorpion

Scorpionii pleacă într-o vacanță de vis, alături de cele mai importante persoane din viața lor, membrii familiei. Momentele petrecute cu cei dragi le oferă multă energie pentru tot restul săptămânii. Stau departe de tot ce ține de muncă și profită de binemeritata pauză.

Horoscop 26 august 2021. Săgetător

Săgetorii primesc o veste neașteptată din partea familiei. Este posibil ca unul dintre copii să-i anunțe că se va căsători. Nu sunt încântați în totalitate de veste, pentru că nu se simt pregătiți ca în viitorul apropiat să treacă de la rolul de tată, la cel de bunic. Lucrurile se așează însă ulteiror, după ce vor discuta și cu restul apropiaților.

Horoscop 26 august 2021. Capricorn

La fel ca Scorpionii, eforturile Capricornilor sunt, în sfârșit, răsplătite cu niște zile libere. Nativii acestei zodii nu pierd timpul, astfel că fie își iau bilet de tren, fie urcă în mașină și pleacă să-și viziteze rudele. Vor fi primiți cum se cuvine, vor depăna amintiri și se vor bucura să-i revadă pe cei dragi, după o lungă perioadă de timp.

Horoscop 26 august 2021. Vărsător

Vărsătorii vor profita altfel de ziua liberă. Pentru a se simți relaxați, aceștia își dedică timpul doar lor, fără să fie deranjați. Aleg să meargă la salonul de înfrumusețare pentru o coafură nouă sau la masaj, pentru a scăpa de toate tensiunile. Astfel, toată ziua vor fi binedispuși.

Horoscop 26 august 2021. Pești

Nici Peștii nu stau mai rău. Aceștia plănuiesc să plece într-o vacanță scurtă, în străinătate, pentru a se întâlni cu câteva rude. Deși unii dintre ei nu prea se pricep la tehnologie, reușeșsc în cele din urmă să-și cumpere biletele de avion. Cei care vor ajuta sunt cei mai tineri și nu trebuie să ezite să apeleze la ei, dacă vor să rezolve cât mai repede problema.

Sursă foto: Pixabay

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton