Cine e și cum arată logodnicul milionar al Alinei Vidican. Ce afaceri are Claude Senhoreti

 Dumba Gabriela
.

Alina Vidican se mărită din nou și toată lumea se întreabă cine este și cum arată milionarul care i-a furat inima. Claude Senhoreti a anunțat recent pe Facebook că s-a logodit cu Alina Vidican, iar de atunci au apărut mai multe fotografii cu ei, deși până atunci relația a fost una foarte discretă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Claude Senhoreti este viitorul soț al Alinei Vidican și primul iubit oficial după divorțul de Cristi Borcea, în 2016. Logodnicul milionar al Alinei Vidican este de origine braziliană, dar locuiește în Statele Unite, acolo unde se ocupă de numeroase afaceri care au legătură cu mașinile.

alina-vidican-1-2alina-vidican-1-2

Logodnicul Alinei Vidican este CEO și proprietarul companiei Sienna Motors și participă la numeroase curse de mașini. Claude este foarte activ în mediul online, unde a publicat mai multe poze în care apare alături de Alina Vidican.

Gestul logdinicului Alinei Vidican care spune tot

În majoritatea sunt foarte apropiați, iar în unele dintre ele se poate observa chiar și inelul pe care ea îl poartă pe deget. Într-o altă fotografie, iubitul Alinei Vidican apare într-un tricou pe care este scris prenumele ei și numele lui de familie, încă o dovadă că intențiile lui sunt foarte serioase în ceea ce privește logodna lor.

'Alina va avea un nou nume, curând. Îi mulțumesc partenerei mele de viață, Alina, pentru dragostea pe care mi-o arată și pentru suportul pe care mi-l oferă', a spus milionarul american de origine braziliană, Claude.

Citește și: Alex Bodi a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon! Ea s-a baricadat în mașină și…

Citește și: De ce i-a trimis Alex Bodi flori Biancăi Drăgușanu: „Eu sunt mai deosebit, nu sunt ca…'

Citește și: Deea Codrea de la Bravo, ai Stil!a dezvăluit sexul bebelușului

Iar pe tricoul cu pricina scris, clar, 'Alina Senhoreti', semn că, în curând, fosta soție a lui Borcea își va schimba, și legal, actele de identitate și va prelua numele partenerului ei de viață.

Alina Vidican a preluat și ea pasiunea logodnicului și îl însoțește pe Claude la toate cursele de mașini la care participă acesta, trăind la maximum fiecare viraj strâns făcut la viteze extreme.

Alina Vidican și Cristi Borcea au doi copii

Alina Vidican (37 de ani) a devenit doamna Borcea în 2011 după 8 ani de concubinaj. Blonda i-a dăruit fostului patron de la Dinamo doi copii: un băiețel, pe nume Alexandru, și o fetiță, botezată Gloria.

În 2016, cei doi au divorțat, după ce Cristi Borcea s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel, femeia care i-a dăruit până acum trei copii. Alina locuiește la Miami și are pe mână mai multe afaceri, printre care și un restaurant cu specific românesc. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton