Nicoleta Luciu ține o dietă pe bază de psyllium. Câte kilograme are acum

 Lăstun Ana Maria
.

Nicoleta Luciu este recunoscută deja pentru dietele pe care le urmează, iar vedeta și-a păstrat silueta odată cu trecerea timpului. Mereu complimentată pentru felul în care arată, fosta prezentatoare TV a dezvăluit că a descoperit o nouă dietă, pe bază de psyllium, care o ajută să își mențină greutatea la valoarea pe care o consideră ideală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Luciu a renunțat la lumina reflectoarelor și, în urmă cu ani buni s-a mutat la Miercurea-Ciuc alături de soțul și copiii săi. Cu toate acestea, frumoasa brunetă nu a renunțat la obiceiurile care o caracterizează și încă are mare grijă de silueta sa. De-a lungul timpului a urmat numeroase diete și a apelat la diferite tratamente care să o ajute, în funcție de caz, să își recapete silueta sau să o mențină.

De doi ani Nicoleta Luciu trăiește foarte sănătos: a renunțat la carne, cafea, gluten și zaharuri, iar acum a dezvăluit, pentru OK! Magazine, dieta pe bază de psyllium pe care o urmează cu sfințenie. Mai mult, un alt secret pe care l-am aflat de la vedetă este consumul de lichide. Dacă multe dintre noi ne străduim să bem 2 L de apă pe zi, Nicoleta Luciu depășește cu brio 5 L, ajungând uneori chiar și la 6 L.

Citește și: De ce s-au despărțit, de fapt, Nicoleta Luciu și Dinu Maxer după 8 ani de relație: „Ea își dorea…”

Citește și: O mai ții minte pe Nicoleta Luciu? Cum arată acum, la 40 de ani: și-a schimbat look-ul

Citește și: De ce s-a retras Nicoleta Luciu din viața mondenă. Sora ei a dezvăluit totul!

Citește și: Singura vedetă care ține regim în timpul pandemiei de coronavirus! Nicoleta Luciu a devenit raw-vegană de un an: 'Am renunțat la cafea, gluten și zahăr'. Câte kg are acum. EXCLUSIV

Ce este dieta pe bază de psyllium pe care o ține Nicoleta Luciu

'În perioada asta ţin o dietă cu psyllium (nr. plantă bogată în fibre alimentare, ce se consumă îndeosebi sub forţă de tărâţe). Dieta e cam 90% raw vegană. Îmi prepar acasă foarte mult lapte vegetal şi beau destul de multe lichide în timpul zilei, în jur de patru, cinci litri pe zi.', a explicat Nicoleta Luciu, mamă a 4 copii.

nicoleta-luciu-tine-o-dieta-pe-baza-de-psyllium-6nicoleta-luciu-tine-o-dieta-pe-baza-de-psyllium-6

De altfel, aceasta e mulțumită de greutatea pe care o are. Ajunsă la 60 de kilograme, Nicoleta Luciu a mai precizat că un alt aliat de nădejte în lupta cu grăsimile nedorite este sportul. Face multă mișcare, dar nu la sală. Actrița preferă să facă sport în natură sau în confortul propriei sale case, unde s-a dotat cu tot ce este nevoie.

'Am început să mă dau mult cu bicicleta, câteva ore pe zi, minimum două ore pe zi, iar în cazul în care plouă fac acelaşi lucru în casă, am bicicletă de spinning.', a mai adăugat Nicoleta Luciu.

De ce s-a retras Nicoleta Luciu din lumina reflectoarelor

Acum mai bine de șase ani, Nicoleta Luciu a decis să renunțe la viața de Capitală pentru a locui în Miercurea-Ciuc, alături de soțul ei și cei patru copii. Dacă inițial vedeta nu era hotărâtă să transforme această decizie în una permanentă, Iuliana Luciu a clarificat motivele pentru ca Nicoleta s-a retras în provincie.

Nicoleta a decis să plece din București pentru a-și reuni familie și pentru a fi aproape de copii și de partener, având în vedere că marea parte a timpului din cursul săptămânii o petrecea pe platourile de filmare.

Sursa FOTO: Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton