Silvia Dumitrescu, despre poveștile de iubire din viața sa. Cine a fost primul soț al artistei și de ce s-au despărțit?

 Alina Dan
.

O viață cu suișuri și coborâșuri, așa a fost cea a Silviei Dumitrescu. Despre marile provocări cărora a trebuit să le facă față, despre momentele frumoase, dar și despre cele mai puțin plăcute, dar mai ales despre poveștile de iubire din viața sa, artista a vorbit în emisiunea Mirelei Vaida. Cine a fost primul soț al Silviei Dumitrescu și ce s-a întâmplat cu relația lor?

Artista este căsătorită de 25 de ani cu chitaristul Florin Ochescu, împreună cu care are un băiat pe nume Iulian, în vârstă de 24 de ani. Soțul său, cunoscut ca membru al trupelor Sfinx, Iris sau Holograf, mai are un băiat de 35 de ani dintr-o relație anterioară cu o altă mare cântăreață, Dida Drăgan.

Ceea ce puțini știu este că Silvia Dumitrescu a mai fost căsătorită înainte, primul său soț fiind Mircea Dumitrescu, un cântăreţ cunoscut în perioada anilor 80, cu care artista a urcat de multe ori pe scenă. Mariajul celor doi a durat foarte puțin ca urmare a faptului că acesta era extrem de violent. Silvia a fost nevoită să-i poarte în continuare numele pe scenă, deoarece așa se făcuse cunoscută încă de la debutul său în muzică, însă artista își amintește cu regret de acea perioadă.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton