Cindy Crawford – Distrusă după divorţul de Richard Gere

 Florentina Liutic
.

Cindy Crawford este unul dintre top modelele celebre ale anilor 90. Împreună cu Richard Gere a format unul dintre cele mai glam cupluri ale acelei perioade, însă povestea lor de dragoste nu a durat decât 4 ani, între 1991 şi 1995.

 

cindy&richard

 

Despre acel divorţ, Cindy a vorbit acum în ediţia franceză a revistei Elle, pe a cărei copertă se află.

 

La sfârşitul căsătoriei mele cu Richard Gere, pe care am trăit-o ca pe o poveste, s-a produs o schimbare în viaţa mea. Cu toţii visăm să trăim o iubire ca în filme. Divorţul m-a distrus şi m-a făcut făcut să realizez că ar trebui să mă raportez în mod realist la relaţiile sentimentale'.

 

Din fericire pentru Cindy, aceasta avea să-şi găsească o nouă dragoste, în persoana lui Rande Gerber, împreună cu care este de 20 de ani, cei doi având şi doi copii împreună.

 

Secretul relaţiei lor constă în faptul că au ştiut să crească împreună. „Când eram tânăra nu trăiam decât pasiuni, de genul celor care te consumă', a mărturisit top modelul.

 

Aflată în pragul vârstei de 50 de ani, Cindy va lansa săptămâna aceasta autobiografia „Becoming' în care povesteşte cum a reuşit să-şi construiască o carieră în lumea modelling-ului.

 

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton