Amal și George Clooney | De ce nu pot face copii

 Oana Tonca
.

George Clooney și Amal Alamuddin împlinesc astăzi un an de la căsătorie și, chiar dacă lumea se aștepta ca până acum să anunțe deja că vor avea un bebeluș, se pare că lucrurile nu au decurs cum era planificat. Potrivit ultimelor zvonuri, actorul și superba lui nevastă nu pot să aibă copii.

Potrivit publicației Star Magazine, George și Amal își doresc din tot sufletul să fie părinți și au tot încercat, dar degeaba. Se pare că din cauza faptului că actorul e prea în vârstă (54 de ani) și avocata e prea slabă (n.r. – au fost zvonuri și că ar fi anorexică din cauza faptului că e prea slabă) nu au reușit să conceapă un bebeluș pe cale naturală.

 

Din păcate pentru ei, medicii le-ar fi recomandat să încerce inseminarea artificială dacă vor neapărat un urmaș și nu vor să mai aștepte să vadă dacă pot concepe unul pe cale naturală.

 

Dacă e doar un zvon răutăcios de la Hollywood sau Amal Alamuddin și George Clooney chiar nu pot avea copii, rămâne de văzut.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton