Christina Milian este însărcinată pentru a treia oară! Primele imagini cu burtica de gravidă

 Cica Cristina
.

Christina Milian a dat vestea cea mare, la 11 luni de când a devenit mămică a doua oară: este însărcinată din nou! Artista a postat și primele imagini cu burtica de gravidă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Christina Milian, în vârstă de 39 de ani, este în culmea fericirii. Vedeta a anunțat că urmează să devină mamă din nou, pentru a treia oară!

Christina-Milian-1Christina-Milian-1

Actrița a făcut anunțul pe rețelele de socializare. A postat o fotografie cu fiul și soțul ei, Matt Pokora, în timp ce îi țin mâinile pe burtica deja vizibilă.

'Tu și eu + 3', a scris ea în dreptul fotografiilor postate.

Christina Milian: „A fost o binecuvântare”

În urmă cu doar câteva săptămâni, Christina susținea că aceasta perioadă le-a priit, pentru că au avut ocazia de a petrece mai mult timp împreună.'A fost o binecuvântare. Am avut posibilitatea de a petrece mult timp împreună, fără întreruperi. A fost incredibil', a subliniat actrița.

Christina Milian și Matt Pakora mai au împreună un băiețel de aproape 11 luni, care a primit numele Isaiah. De asemenea, Christina Milian mai are o fată dintr-o relație anterioară – Violet, în vârstă de 10 ani.

În trecut, actrița a mai fost căsătorită cu producătorul muzical The Dream. Cei doi și-au spus „adio” încă de când Christina Milian era însărcinată. Presa tabloidă titra la acel moment că motivul despărțirii ar fi fost infidelitatea soțului, care ar fi avut o relație extraconjugală cu asistenta sa, în timp ce soția aștepta un copil.

Sursa foto: Facebook, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton