Chris Zylka îi cere înapoi lui Paris Hilton inelul de logodnă... deși nu l-a cumpărat el!

Între Chris Zylka și Paris Hilton s-a rupt lanțul de iubire, la doar 10 luni de când s-au logodit. Nu e prima, dar nici ultima oară pentru moștenitoarea imperiului Hilton, însă cu siguranță este prima oară când un bărbat îi cere inelul înapoi!

Între Chris Zylka și Paris Hilton s-a rupt lanțul de iubire.

Între Chris Zylka și Paris Hilton s-a rupt lanțul de iubire.

Chris Zylka și Paris Hilton păreau un cuplu foarte potrivit, iar în momentul în care s-a aflat despre logodna lor apropiații celebrei socialite au fost convinși că, moștenitoarea imperiului Hilton va ajunge la altar. Se spune că a treia oară este cu noroc (Paris a mai fost logodită de două ori), însă nici de data asta n-a fost să fie…

Chris îi cere acum înapoi lui Paris inelul de logodnă în valoare de 2 milioane de dolari. Culmea e că nu el i l-a cumpărat!

Chris îi cere acum înapoi lui Paris inelul de logodnă în valoare de 2 milioane de dolari. Culmea e că nu el i l-a cumpărat!

Inelul a fost mai important ca logodnica

Recent s-a aflat că actorul Chris Zylka și Paris Hilton nu mai formează un cuplu, la doar 10 luni după ce actorul i-a cerut mâna vedetei, oferindu-i un inel de logodnă de 2 milioane de dolari. Până aici, nimic neobișnuit, nu sunt primul și nici ultimul cuplu din lume care se desparte, însă… arareori am auzit ca bărbatul să-i ceară fostei sale iubite inelul de logodnă înapoi. Ei bine, Chris Zylka exact asta a făcut, spre stupefacția tuturor.

Paris are de gând să păstreze inelul

Sigur, veți spune că oricine și-ar lua înapoi inelul de logodnă în cazul în care acesta ar valora nu mai puțin de 2 milioane de dolari… Doar că masivul solitaire cu un diamant de 20 de carate nu-i aparținea lui Chris Zylka! Conform publicației Page Six, Paris este decisă să păstreze inelul de logodnă, cu atât mai mult cu cât Chris nu a dat niciun ban pe el. Prietenii vedetei susțin că lui Paris i-a fost dăruit acel inel de către un bun prieten de-al său, bijutierul Michael Greene.

Cine ar fi zis că, în final, singurul lucru care l-a interesat pe Chris Zylka a fost... inelul?!

Cine ar fi zis că, în final, singurul lucru care l-a interesat pe Chris Zylka a fost… inelul?!

Povestea de iubire a ținut 10 luni

Actorul a cerut-o de soție pe Paris într-un mod foarte romantic – pe o pârtie din Aspen –, iar la vremea aceea vedeta declara că este bărbatul vieții ei… Și iată că minunatul logodnic a dezamăgit-o mai mult decât și-ar fi imaginat, cerându-i înapoi inelul de logodnă care nici măcar nu-i aparținuse… Cu siguranță acest inel nu reprezintă nimic pentru Paris, a cărei avere este estimată la 300 de milioane de dolari, dar nu ar trebui să fie un capăt de țară nici pentru Chris Zylka. Actorul și modelul în vârstă de 33 de ani – care e cunoscut din The Amazing Spider-Man, Shark Night 3D, The People Ive Slept With și Piranha 3DD – are totuși și el o avere considerabilă, 4 milioane de dolari nefiind de ici, de colo, astfel încât gestul său e cu atât mai mult jenant…

Paris Hilton își întreținea logodnicul!

Pe de altă parte, prietenii faimoasei socialite nu sunt surprinți de despărțirea celor doi. Nu mai era fericită de ceva vreme. „Întotdeauna ea plătea pentru tot… Cei mai mulți dintre prietenii ei sperau că, la un moment dat, va realiza că e prea bună pentru el', spunea un apropiat de-al lui Paris pentru Page Six. „Ei doi vin din lumi diferite', a concluzionat acesta. Nu nu mai asta, am adăuga noi, uneori oamenii simpli și fără de dare de mână sunt mai generoși decât cei avuți. Dar asta ține în primul rând de educație și de caracter și mai puțin de mediul din care provii.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton