Tarife imbatabile la vacanțele în Delta Dunării, de Black Friday!

 Alina Dan
.

Gulliver Delta Resort dă startul marilor reduceri la pachetele turistice de 4 și 5 zile în Delta Dunării pentru 2019, în plină campanie de Black Friday. Evenimentul se desfășoară online în perioada 22-23 noiembrie, iar ofertele de vacanță sunt mai tentante ca niciodată! 

Maratonul reducerilor de Black Friday

Profită de 'reducerile negre' de până la 50% la vacanțele în Delta Dunării și descoperă Rezervația Biosferei la tarife imbatabile! Plătești un sejur de 4 sau 5 zile cu pensiune completă la Gulliver Delta Resort 3* și primești BONUS all inclusive la Gulliver Delta Resort 4*. Oferta este valabilă doar în perioada Black Friday (22-23 noiembrie), în limita locurilor disponibile!

Pachetele de vacanță Delta pentru Seniori și Delta pentru toți pornesc de la numai 571 lei/persoană, respectiv 626 lei/persoană, și includ cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări între mese și transport autocar București-Murighiol-București.

Dacă nu ai descoperit în acest sezon Delta Dunării, îți poți face încă de pe acum planuri pentru vacanța de anul viitor profitând de ofertele speciale de Black Friday, de la Gulliver Delta Resort 4*. Complexul hotelier, amenajat în stil lipovenesc după vechile tipare ale conacelor dobrogene, se află pe malul lacului violet la marginea localității Murighiol. Cadrul natural excelent, alături de facilitățile moderne sunt doar câteva dintre atuurile principale ale unității Gulliver Delta Resort 4*.

Gândit în special pentru turiștii în căutare de relaxare, resortul dispune de o grădină verde cu balansoare și hamace, o piscină înconjurată de șezlonguri, dar și un ponton pentru pescuit. În plus, copiii au distracția asigurată la locul de joacă special amenajat.

Explorează cel mai tânăr pământ european

Delta Dunării este singura deltă ce poartă titulatura de Rezervație a Biosferei UNESCO, iar numărul mare de specii ce viețuiesc aici o clasează pe locul 3 mondial ca importanță ecologică. Mii de turiști străini ajung în fiecare an în acest paradis pitoresc, însă cu toate astea delta a rămas autentică și sălbatică.

Plimbă-te cu lotca pe canalele mozaicate cu nuferi, iriși de baltă și lotuși. Fă o sesiune de birdwatching – Delta Dunării găzduiește circa 330 de specii de păsări, inclusiv cea mai mare comunitate de pelicani comuni a bătrânului continent. Pescuiește din barcă la amurg, în timp ce ești martorul unei spectacol inedit al naturii. Relaxează-te pe cele mai sălbatice și late plaje de la Marea Neagră, din Sulina și Sfântu Gheorghe sau pornește într-o drumeție la Pădurea Letea – singurul loc din țară unde întâlnești liane grecești, cai sălbatici și dune de nisip.

de Mădălina Isar

Sursa foto: flickr.com/gulliverresort.ro

Black Friday Sejur 2019 Delta Dunării – Gulliver Delta Resort 4* Murighiol

*Weekend in Delta Senioritarife de la 571 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru Senioritarife de la 626 lei/persoană, 4 nopți.

*Weekend Delta pentru totitarife de la 626 lei/persoană, 3 nopți.

*Delta pentru totitarife de la 681 lei/persoană, 4 nopți.

Servicii incluse: 3 sau 4 nopți de cazare cu all inclusive tip bufet, două gustări lipovenești, transport autocar București-Murighiol-București, Surpriza de Bun Venit! (întâmpinare cu icre și țuică la intrare), foc de tabară, activități recreative. Oferta este valabilă doar în perioada 22-23 noiembrie, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gulliverresort.ro. Cerere ofertă: [email protected], call center 021.794.75.07; 0784.215.624.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton