Charlize Theron s-a îngrăşat nu mai puţin de 15 kilograme

 Florentina Liutic
.

Actriţa Charlize Theron se află în aceste zile în oraşul Vancouver, pe platourile de filmare ale producţiei „Tully', iar frumoasa sud-africană a reuşit să şocheze cu aspectul său fizic.

 

Pentru noul său rol, actriţa considerată una dintre cele mai sexy femei din lume, s-a îngrăşat nu mai puţin de 15 kilograme, un lucru obişnuit pentru ea dacă ne gândim la rolul pe care l-a făcut în „Monster' cu ani în urmă.

 

Pentru a da viaţă atunci personajului Elle, ea s-a îngrăşat 13 kilograme şi a acceptat să îi fie schimbat complet chipul. A meritat însă, actriţa câştigând în 2004 un Premiu Oscar pentru acea prestaţie memorabilă.

 

Şi de data aceasta, Charlize şi-a luat în serios rolul de mamă a 3 copii, dintre care unul nou-născut, şi a acceptat să se îngraşe 15 kilograme pentru a intra mai bine în pielea personajului său.

 

Pentru a lua rapid în greutate, actriţa în vârstă de 41 de ani are şi un secret, ea mâncând multe gogosi pufoase.

 

O dată filmările încheiate, Charlize va trebui să revină la silueta de vis cu care ne-a obişnuit, lucru care nu îi va fi foarte greu de realizat ţinând cont de voinţa de care dă dovadă şi de faptul că este o mămică ce îşi creşte singură cei doi copii.

 

Foto: Hepta

 

charlize-theron5charlize-theron5

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton