Mirela Boureanu Vaida, schimbare spectaculoasă de look

 Florentina Liutic
.

La doar o lună de la nașterea fiului ei, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu', a optat pentru o schimbare totală de look.

 

Aflată în concediu de maternitate după ce a născut al doilea copil, pe Alexandru Vladimir (Mirela are și o fetiță, pe micuța Carla, de 1 an și șapte luni), aceasta continuă să fie activă în în mediul online, unde este asaltată zilnic de fanii săi, care o asigură că nu au uitat-o și că a rămas pe primul loc în preferințele lor: „Cea mai frumoasă, deșteaptă, populară și bună prezentatoare, vă iubim și vă așteptăm cu drag!!!!'; „Te rugăm, întoarce-te la emisiune, atâtea sute de mii de oameni, milioane chiar, te iubesc şi te așteaptă cu sufletul la gură.'

 

Recent, Mirela și-a șocat admiratorii, apărând complet schimbată – cu o tunsoare nouă și cu părul scurt. Prezentatoarea a apelat la hairstylist-ul Cristi Pascu, optând pentru o tunsoare „Brave Cut', pentru că a ales, la fel ca Dana Rogoz, să-și doneze părul Fundației „Renașterea' în scop umanitar. Toate donațiile vor urma să fie folosite în scopul realizării de peruci pentru femeile bolnave de cancer care se luptă cu efectele devastatoare ale chimioterapiei.

 

Prezentă la premiile „Radar de Media', unde a câștigat detașat Premiul pentru cel mai bun prezentator, Mirela Boureanu Vaida a declarat: „Când m-am decis să-mi schimb look-ul, am știut că e nevoie de puțină nebunie, de curaj și de multa asumare. Pentru că am fost mereu o persoană mai conservatoare, cu frică de schimbări radicale și rapide. Dar am simțit că acum e momentul, pentru că am întâlnit oamenii potriviți, care m-au făcut să simt asta: că sunt puternică, independentă, relaxată, împlinită și fericită cu mine însămi, că mă pot simți bine în pielea mea chiar dacă îmi scurtez părul și port pantaloni în loc de rochie.'.

 

Într-adevăr, s-a văzut că Mirela s-a simțit bine în pielea ei, noua sa tunsoare bob și costumul roșu Styland, una dintre cele mai apreciate ținute vestimentare de la New York Fashion Week, atrăgând atenția tuturor celor prezenți și aducându-i acesteia o mulțime de aprecieri.

 

Oana Pantazi

 

Mirela Boureanu VaidaMirela Boureanu Vaida

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton