Ce vedete vor lua startul la Wings for Life World Run

 Florentina Liutic
.

Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Rosu, Alexandru Nicolau si Alexandru Corneschi, ambasadorii locali Wings for Life World Run vor lua startul pe 3 mai la cel mai mare eveniment de alergare din lume, al cărui scop este găsirea unui remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale.

 

Pentru prima oara, se vor afla la start si persoanele aflate in scaun rulant, iar printre ei se afla şi George Balta, ambasadorul Wings for Life World Run in Romania.

 

Gabriela Szabo, Andreea Raducan, Sandra Izbasa, Marian Dragulescu, Victor Hanescu sunt alţi sportivi care vor participa la acest maraton.

 

Alături de sportivi, la linia de start se vor afla şi numeroase vedete, precum Carmen Bruma, Mircea Badea, Roxana Ciuhulescu, Joseph Hadad, DOC sau Silviu Pasca.

 

In Romania, Masina Oficiala de Finis va fi condusa de catre Felix Baumgartner, omul care a depasit viteza sunetului in proiectul Red Bull Stratos.

 

Cei care doresc sa alerge alaturi de ei, se mai pot inscrie pana duminica, 28 aprilie, ora 24 pe www.wingsforlifeworldrun.com/ro sau in ziua concursului, intre orele 09-11, insa locurile vor fi limitate la 2.500 de participanti.

 

Pe 3 Mai 2015, ora 14:00 (ora Romaniei), mii de alergatori din 35 de locatii de pe 6 continente vor lua startul in evenimentul care schimba regulile unui maraton obisnuit; cursa nu are o distanta fixa si toti alergatorii din intreaga lume vor lua startul in acelasi timp. Niciodata, in istoria sportului nu a mai avut loc un astfel de eveniment. Toate acestea pentru a ajuta la indeplinirea misiunii Wings for Life: sa gaseasca un remediu pentru vindecarea traumatismelor maduvei spinarii.

 

La Bucuresti startul se va da din parcarea Selgros Pantelimon, iar traseul va continua pe DN3-DN3A, pe ruta Bucuresti–Fetesti.

 

Mihaela RadulescuMihaela Radulescu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton