Ce titlu oficial va primi Meghan Markle după căsătoria cu Prințul Harry

Până la mult așteptata nuntă regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle a rămas mai puțin de o lună, iar protagoniștii ei au pus la punct deja detaliile importante. Actrița, pe lângă îndatoririle ce-i vor reveni în calitate de soție a prințului, ca membru al familiei regale, va primi și un rang nobiliar. Iată ce titlu oficial va primi Meghan Markle după nuntă!

Meghan Markleși Prințul Harry ar putea deveni Duci de Sussex.

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea deveni Duci de Sussex.

Chiar dacă deja este considerată prințesa Marii Britanii, ea nu va primi acest titlu în mod oficial. Persoane apropiate familiei regale sunt ocnvinse că Regina, la fel ca și în cazul nepotului ei mai mare, William,, pe care la nunta sa cu Kate Middleton, din 2011, l-a făcut duce, va acționa în același mod și în privința mezinului familiei, Harry. Așadar, e aproape sigur că, în ziua nunții sale, Harry va purta deja numele de Duce de Sussex. Iar asta înseamnă că Meghan va deveni Ducesă de Sussex, la fel cum și Kate a fost făcută Ducesă de Cambridge.

Nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry va avea loc pe 19 mai.

Nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry va avea loc pe 19 mai.

Când Kate Middleton s-a măritat cu Prințul William, cuplul a primit titlurile de Duce și Ducesă de Cambridge. Fiind următorul în linie la tron după Prințul Charles, e de așteptat ca William să devină Prințul De Wales, iar Kate – Prințesa de Wales, în momentul în care Charles va urca pe tron. Cu toate acestea, pe certificatul de naștere al Prințului George, la rubrica ocupația părinților, Kate deja a scris „Prințesă a Regatului Unit', iar în dreptul lui William, „Prinț al Regatului Unit'.

Pentru Meghan și Meghan mai există câteva variante de titluri, printre care Ducele și Ducesa de Clarence și Avondale, Ducele și Ducesa de Connaught sau Ducele și Ducesa de Windsor, dar, ținând cont de faptul că ultimul Duce de Windsor (Edward al VIII-lea) a abdicat de la tron pentru a se căsători cu o americancă divorțată, acest lucru este prea puțin probabil. Dat fiind că tot prima variantă e cea mai fiabilă, cel mai sigur Meghan Markle se va numi, după căsătorie, Ducesa de Sussex. În cazul în care nu se va întâmpla așa, probabil actrița va fi cunoscută drept Prințesa Henry de Wales, dar aceasta este o denumire care nu va fi pe placul multora, fiindcă e învechită și are o și doză de misoginism în ea. Un fel de… Doamna doctor Ion Georgescu'!

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton