Gabriela Cristea a crezut că e însărcinată pentru a doua oară: ”Mărturisim în premieră că luna trecută”

 Stamen Diana
.

Nu a trecut nici măcar un an de când prezentatoarea TV a adus-o pe lume pe micuța Victoria și a crezut că vine din nou barza. Gabriela Cristea a crezut că e însărcinată pentru a doua oară, iar vedeta a mărturisit ce a simțit în urmă cu o lună. Tavi Clonda este nerăbădător să devină tătic pentru a doua oară.

Weekendul trecut, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au creștinat fetița la o biserică din Corbeanca. Petrecerea de după botez a fost un real succes, iar invitații s-au simțit extraordinar la evenimentul fabulos al micuței Bella Victoria Margot.

Recent, Gabriela Cristea a declarat că a crezut că a rămas din nou însărcinată, potrivit cancan.ro. „Mărturisim în premieră că luna trecută am crezut că am comis-o (n.r. că a rămas gravidă). Am simţit din nou emoţiile alea… şi dacă e să se întâmple… e foarte bine! Nici nu mai am curaj să îi cer lui Dumnezeu încă o dată… sunt atât de mulţumită şi de împlinită cu tot ce am primit'a mărturisit Gabriela Cristea. 

Citește și: Gabriela Cristea și-a creștinat fetița. Primele imagini de la botezul Victoriei

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își mai doresc încă un copil

Pentru moment, cei doi se bucură din plin de momentele pline de fericire alături de fiica lor, însă își doresc și un al doilea copil. „Mai trebuie să lucrez, nu forţăm lucrurile. Ne dorim încă unul… să fie distanţa de un an între ei', a spus Tavi Clonda.

FOTO: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton