Ce tarif are Vlăduța Lupău la nunți. Onorariul nu e deloc mic!

 Iacob Antonia
.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai în vogă artiste din România. Melodiile tinerei de 28 de ani sunt în top și abia dacă mai face față la evenimente de când noile măsuri de relaxare au intrat în vigoare. Însă mulți s-au întrebat cât încasează Vlăduța Lupău pentru o singură cântare? Ei bine, suma este una enormă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Tot mai mulți oameni își doresc ca evenimentul lor să fie unul de neuitat, așa că apelează la Vlăduța Lupău. Pentru ca acest lucru să fie posibil, aceștia trebuie să scoată din buzunare o sumă considerabilă. Pentru o nuntă sau un botez de pomină, Vlăduța Lupău nu are un tarif tocmai mic după pandemie.

vladuta-1vladuta-1

Câți bani trebuie să scoți din buzunar ca să-ți cânte Vlăduța Lupău! Solista este una dintre cei mai căutați artiști de muzică de petrecere, așa că petrecăreții ajung să plătească aproximativ 5000 de euro pentru ca Vlăduța să le cânte.

Ce tarif are Vlăduța Lupău la nunți

Citește și: Cine este Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea: „N-am cerut pensie alimentară'

Citește și: Când începe Masked Singer, sezon 2. PRO TV a făcut anunțul

Citește și: Cum a renovat Vlăduța Lupău apartamentul în care a copilărit: „Sunt fericită că a ieșit atât de frumos'

Citește și: Cine este Vlăduța Lupău. Artista e măritată cu un fotbalist

În această vară, Vlăduța Lupău a fost prezentă mai mult pe litoralul românesc, acolo unde a cântat în spectacolele organizate de Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.

Cu toate acestea, ea și-a onorat cu brio și petrecerile private pe care le avea programate. Conform redactia.ro, Vlăduța Lupău percepe între 2.000 și 5.000 de euro pentru câteva ore, iar dacă este nevoită să cânte toată noaptea, cere în jur de 10.000 de euro.

Vlăduța Lupău cântă de la o vârstă fragedă

Vlăduța Lupău cântă de la vârsta de patru ani şi acum, la 28 de ani, videoclipurile ei adună milioane de vizualizări. Piesele sale au devenit foarte cunoscute publicului, iar de fiecare dată, Vlăduța își face apariția la evenimente îmbrăcată în port tradițional, cu opinci. 

'Împrejurările care m-au făcut să aleg acest fain drum au fost date de soartă. De ce zic asta?! Pentru că părinții mei lucrau de zori şi de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orașul meu natal, Şimleu Silvaniei; ca să petrec timpul cu copii făcând diferite activități.

Acolo, spre marele meu noroc , am „bătut' la o uşă unde scria „Folclor'. Păşind acel prag, am întâlnit omul care stă la baza a tot ceea ce înseamnă azi „Vlăduța Lupău'. Am întâlnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, căreia îi mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce azi însemn ca artist.', declara artista.

Cât cere Culiță Sterp să cânte la o nuntă

Nici colegul de breaslă al Vlăduței Lupău, Culiță Sterp, nu duce lipsă de evenimente. După ce a participat la Survivor, tariful solistului pentru nunți a crescut enorm de mult.

Anul trecut, pentru o petrecerea la care cânta toată noaptea alături de formația sa, Culiță Sterp cerea în jur de 4.000 de euro. Acești bani nu-i reveneau lui în totalitatea pentru că îi împărțea cu cei din formație. Acum, pentru anul 2021, Culiță Sterp cere mai mult pentru un show la un eveniment privat. Raul Zeța, managerul artistic al acestuia, a vorbit despre tarifele pe care le cercepe Faimosul.

Pentru o nuntă, Culiță Sterp încasează, acum, 5.000 de euro. Da, vine cu formația, șase sau șapte personae. Normal, ține toată nunta, cântă toată noaptea‘, a spus managerul lui Culiță Sterp, pentru Fanatik.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton