Iulia Albu a făcut un tratament cu injecții în scalp: „Mi-am pierdut aproape jumătate de păr”

 Dumitrache Medeea
.

Iulia Albu a avut probleme cu părul, însă a reușit să scape de ele după ce a făcut un tratament cu injecții în scalp. Blondina consideră că podoaba capilară este punctul ei forte în acest moment și a povestit de la ce au plecat problemele cu părul și cum a scăpat de ele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu, una dintre cele mai cunoscute vedete din România, s-a remarcat în lumea mondenă datorită stilului excentric pe care îl adoptă, dar și prin frumusețea ei naturală pe care nu o ferește de ochii lumii.

iulia-albu1iulia-albu1

Însă nu mulți știu că Iulia Albu nu a fost tocmai o norocoasă când vine vorba de podoaba capilară. Pentru a-și rezolva problemele pe care le-a avut cu părul, vedeta a apelat la injecții în scalp. Acum se mândrește cu părul ei natural, blond și bogat.

Iulia Albu: Am făcut foarte multe injecții în scalp

Iulia a explicat fanilor în detaliu procesul pe care a trebuit să-l urmeze pentru a ajunge la acest rezultat și ce pași trebuie urmați pentru regenerarea părului.

Cred că părul este punctul meu forte în acest moment, după foarte mulți ani în care știți că am avut probleme. Nu m-am axat doar pe medicație, ci am făcut și foarte multe injecții în scalp pentru regenerarea părului. Am avut și o dietă echilibrată și am făcut sport. Am ales să fac aceste Story-uri fără extensi, fără produse, doar cu părul spălat, așa cum este el. După cum v-am spus a fost o muncă foarte grea', a spus Iulia Albu.

Vedeta a mărturisit că a ajuns să aibă probleme cu părul și chiar și-a pierdut jumătate din podoaba capilară din cauza unor probleme de sănătate, a stresului și a unui proiect. De asemenea, Iulia a spus că a încercat mai multe remedii pentru tratarea părului pe bază de vitamine, însă nu a fost suficient pentru rezultatul dorit. Blondina a transmis și că trebuie să renunțe la gluten și lactate. Mai mult, spune ea, a adoptat un stil de viață sănătos cu atenție la alimentați și sport.

Citește și: Cum arată Iulia Albu nemachiată.

Citește și: Ce operații estetice are Iulia Albu. Vedeta a recunoscut:

Citește și: Fiul Andreei Mantea a împlinit 6 ani.

Citește și: Rona Hartner suferă după despărțirea de fostul soț:

Eu mi-am pierdut aproape jumătate de păr din cauza unor probleme de sănătate pe care le-am avut și din cauza stresului și a unui proiect. Noi am mai avut discuția despre vitamine pentru păr și unghii, nu este suficient. Am încercat foarte multe vitamine, unele foarte bune, majoritatea sunt ok dacă ai o situație cum este cazul meu. Personal trebuie să renunț și la gluten, și la lactoză', a transmis Iulia fanilor.

Iulia Albu a fost victima bullying-ului

Se știe că Iulia Albu este foarte vocală atunci când vine vorba de agresiuni în mediul virtual sau în viața reală. Această furie nu este de nicăieri, ci vine din adolescență, când vedeta a fost victima bullying-ului. Blondina a lăsat de înțeles că nici în acest moment nu a scăpat de această problemă, ba mai mult, de când este în showbiz i se pare că adolescența a devenit „o palidă amintire'.

„De când lucrez în acest domeniu, m-am lovit de atât de multe preconcepții în legătură cu ce înseamnă FRUMUSEȚEA, încât adolescența mea marcată de bullying constant a devenit o palidă amintire. Și nu este FAIR. Nu este OK să faci body shaming. Nu este OK să crezi și să susții că, dacă nu ești suficient de slabă, de grasă, nu ai bustul suficient de generos, sau este prea mare, și nasul suficient de mic, nu ești în regulă. Împreună schimbăm LUMEA' , a scris Iulia Albu pe o rețea socială.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton