Ce sumă uriașă a cheltuit Cătălin Cazacu pe inelul de logodnă al Ramonei Olaru: „Știam exact cum și-l dorea”

 Ifrim Georgiana
.

Ce sumă uriașă a cheltuit Cătălin Cazacu pe inelul de logodnă al Ramonei Olaru. În urmă cu câteva zile, aflată în vacanță în Grecia, asistenta TV a avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața ei. Iubitul acesteia a cerut-o de soție, într-un mod cu totul inedit. Acum, Cătălin Cazacu a dezvăluit cum s-a pregătit pentru acest moment, susținând că totul a decurs spontan.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce sumă uriașă a cheltuit Cătălin Cazacu pe inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi formează un cuplu de mai bine de un an și susțin că relația decurge cum nu se poate mai bine. Recent, sportivul i-a adresat iubitei sale marea întrebare, în timpul vacanței din Grecia. Pe rețelele de socializare, blondina a postat câteva imagini cu inelul de logodnă, o bijuterie ce ar valoara nu mai puțin de 18.000 de euro.

olaru-1-1olaru-1-1

În luna mai, la prezentarea unei colecții de bijuterii, într-o locație selectă din București, asistenta TV a dezvăluit care sunt așteptările ei în ceea ce privește inelul de logodnă. La acea vreme, blondina a probat un inel în valoare de 18.000 de euro, sugerându-i partenerului ei că așa trebuie să arate bijuteria cu care vrea să fie cerută în căsătorie.

Citește și: Cine este Cătălin Cazacu.Cu ce femei celebre s-a iubit până la 38 de ani

Citește și: Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu:”Da”. Cum arată inelul de logodnă

Citește și: Dani Mocanu este cercetat pentru tentativă de omor, după bătaia din benzinărie:”Ca urmare a…”

Citește și: Alexandra Ungureanu și Gojira formează cel mai nou cuplu din showbiz!Cum au fost surprinși

Ce sumă uriașă a cheltuit Cătălin Cazacu pe inelul de logodnă al Ramonei Olaru

Cătălin Cazacu a mărturisit că cererea în căsătorie nu a fost premeditată, ci totul a decurs cât se poate de spontan. Acesta a susținut că nu a avut probleme în a alege inelul, dat fiind faptul că știa ce bijuterie și-ar dori partenera sa.

„A fost o chestie pe care o gândeam de ceva vreme, nu am programat nimic, în ultima zi înainte să plec am luat inelul, pentru că știam exact cum și-l dorea. Am avut noroc să găsesc exact ce căutam. Nu am pregătit momentul, ci de când am ajuns am purtat inelul în buzunar și când am simțit momentul m-am pus în genunchi. Ea nu a simțit nimic', a povestit Cătălin Cazacu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

„Nu se fură mireasa'

După cererea în căsătorie, cei doi parteneri își proiectează deja nunta. Cătălin Cazacu nu își dorește o nuntă tradițională și vrea ca evenimentul să se desfășoare într-un loc inedit, respectiv pe plajă. Mai mult, acesta nu vrea ca mireasa lui să fie furată în noapte nunții, așa cum se obișnuiește în tradiția românească.

„Nu o să facem nunta niciodată într-o sală de nunți cu invitați îmbrăcați în cămașă. Pe plajă și nu se fură mireasa. La nunta mea nu pleacă nevasta de lângă mine', a spus Cătălin Cazacu.

„Noi vrem un copil'

La începutul anului, asistenta TV a dezvăluit că își dorește să devină mamă și s-ar bucura ca acest lucru să se petreacă cât mai curând. Încă de atunci, cei doi își făceau planurile de nuntă.

Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună', potrivit click.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton