Cine este Gabriel Drăgușanu. A venit din Germania pentru a fi la Chefi la cuțite: „Șeful meu crede că am febră și stau acasă”

 Borcilă Andreea
.

Cine este Gabriel Drăgușanu. Românul a venit tocmai din Germania pentru a participa în noul sezon al emisiunii Chefi la cuțite, de la Antena 1. Bucătar de meserie, el a riscat totul, doar ca să-și împlinească un mare vis. Bărbatul e sigur că va fi una dintre cele mai frumoase experiențe din viața lui. Iată ce a declarat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI

Cine este Gabriel Drăgușanu. A început sezonul 10 al unuia dintre cele mai îndrăgite show-uri, marca Antena 1. Emisiunea Chefi la cuțite a început duminică, 4 septembrie, în timp ce juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu are iar parte de concurenți talentați, dar și de multe alte surprize.

gabriel-dragusanu-10gabriel-dragusanu-10

Cine este Gabriel Drăgușanu. Printre concurenții care s-au înscris la Chefi la cuțite, se numără și Gabriel Drăgușanu, românul care a venit tocmai din Germania pentru a participa la show și care are o poveste impresionantă de viață. Visul de a participa în această emisiune i s-a îndeplinit, căci a ajuns în echipa lui Sorin Bontea.

Citește și: De ce Irina Fodor prezintă primele ediții din noul sezon Chefi la cuțite și nu Gina Pistol, cum era anunțat:”Față în față cu neprevăzutul”

Citește și: Ce vedete gătesc în noul sezon Chefi la cuțite de la Antena 1.Monica Bîrlădeanu şi Iulia Albu, printre invitaţii speciali

Citește și: Câte kilograme a slăbit Alina Sorescu, în plin proces de divorț de Alexandru Ciucu:”Fără nicio dietă..”

Citește și: Laurențiu Reghecampf, mesaj emoționant pentru fiul său și al Anamariei Prodan. Bebeto a împlinit 14 ani:”Te iubește tata mult”

Cine este Gabriel Drăgușanu

Cine este Gabriel Drăgușanu. Românul s-a născut în Târgoviște, însă s-a stabilit, pentru o perioadă, în Italia, apoi s-a mutat cu familia lui în Germania. S-a angajat ca bucătar, iar într-un timp scurt a ajuns Chef. Soția sa i-a făcut o mare surpriză și anume, l-a înscris în emisiunea Chefi la cuțite, astfel că va apărea în cel de-al zecelea sezon, la Antena 1. Bărbatul are o poveste de viață impresionantă, mai ales că și-a dorit să-și împlinească visul. A plecat din Germania pentru a participa la preselecții, în timp ce șeful său nu știe nimic din ce se petrece, scrie Libertatea.

În Italia am lucrat în pizzerii, iar în Germania m-am angajat la un restaurant, unde am prins repede meseria – în doar doi ani, am devenit Chef. Mi-aș dori din tot sufletul să câștig. A fost un sacrificiu mare pentru mine să vin aici. Când am fost la preselecții, i-am cerut voie șefului meu să plec pentru că am niște treburi de rezolvat în România. Acum el știe că am febră și stau acasă.

Știu că voi fi concediat de la muncă. O să-mi pierd slujba, dar o asemenea experiență trăiești o dată-n viață! Iar la câte pățanii am avut, cred că merit și eu așa ceva! Urmăresc emisiunea din primul sezon și să știu că voi fi și eu în sezonul 10 este ceva ireal pentru mine! Va fi cumplită dezamăgirea dacă nu trec mai departe!

Înscrierea la Chefi la cuțite a fost cadoul de nuntă al soției mele. Acum trei luni am avut nunta și acesta a fost cadoul meu!, a povestit Gabriel Drăgușanu.

Chefi la cuțite, două prezentatoare

Totodată, printre vedetele care vor participa la emisiune se numără și Iulia Albu, Florin Ristei și iubita lui, Naomi, Monica Bîrlădeanu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Whats UP și Jean de la Craiova. Atât Irina Fodor, cât și Gina Pistol vor prezenta emisiunea de la Antena 1.

Sursă foto: arhivă, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton