Ce spune Tavi Clonda despre kilogramele în plus ale soției sale, Gabriela Cristea: ”I-am spus să slăbească. Ea mă acuză că...”

 Calin Maria Bianca
.

Ce spune Tavi Clonda despre kilogramele în plus ale soției sale, Gabriela Cristea. Recent, frumoasa prezentatoare TV le-a povestit fanilor că nu știe la ce variante să mai apeleze pentru a slăbi și a ajunge la silueta pe care și-o dorește și pe care o avea înainte de cele două sarcini. Ce-i drept, așa cum se întâmplă cu multe femei după naștere, kilogramele se dau jos mai greu, astfel că și Gabriela Cristea a trecut printr-un astfel de moment, așa cum chiar ea a declarat. Totuși, cum o susține soțul ei în acest proces, dar și ce părere are despre corpul ei în aceste momente!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite și frumoase prezentatoare TV. Ei bine, pe lângă succesul răsunător pe plan profesional, și când vine vorba despre viața privată este cu adevărat o femeie împlinită. Are acasă un soț iubitor, atent și mereu alături de ea, cât și două fetițe absolut superbe. Ce-i drept, venirea lor pe lume le-a schimbat în totalitate modul de viață, din foarte multe puncte de vedere.

cristea-9cristea-9

Un aspect pe care Gabriela Cristea l-a observat și a ținut să vorbească despre el public este legat de kilogramele în plus. Prezentatoarea TV susține că după cele două sarcini silueta ei nu mai este ca înainte. Își dorește să fie din nou la fel, însă a explicat că este o muncă destul de grea. Orice încearcă, nu ajunge la rezultatul mult visat, însă nu se dă bătută, mai ales după ceea ce i-a spus soțul ei privind greutatea ei.

Citește și: Gabriela Cristea și-a deschis o nouă afacere: „În sfârșit vă dezvălui la ceea ce lucram”

Citește și: Gabriela Cristea recunoaște că are probleme în relația cu cele două fiice: „Îmi vine să abandonez toate proiectele'

Citește și: 'Mi-a rupt inima. Asistenta mi-a zis că se trezește noaptea și o strigă, urlă după Catinca'. Oana Roman, dezvăluire dureroasă despre mama ei

Citește și: Alexandra Porkolab s-a accidentat grav la Survivor 2023 și a fost luată cu ambulanța de pe traseu: „Suntem cu tine'

Ce spune Tavi Clonda despre kilogramele în plus ale soției sale, Gabriela Cristea

Așa cum am mai spus, Gabriela Cristea este cu adevărat o femeie norocoasă. Soțul ei o susține în tot ceea ce face și își propune, inclusiv când este vorba despre kilogramele în plus. Fără a ezita, Tavi Clonda a explicat că el o iubește la fel de mult indiferent cum ar arăta, însă a precizat că pentru ca ea să își îndeplinească dorința și să fie fericită, îi este alături și o îndeamnă să slăbească. De asemenea, nu a uitat să spună în fața tuturor, ca o declarație de dragoste subtilă, că iubirea nu stă în numărul de pe cântar.

„Pentru liniștea ei, pentru bucuria și sănătatea ei, i-am spus să slăbească, dar nu la alt mod. Ea chiar mă acuză că nu-i spun. Dar mie îmi place de ea oricum, chimia și frumusețea există. Azi dimineață am observat că se vede că a slăbit. După ce ne-am întors din vacanța din Tenerife, în care am fost numai noi doi, a început iar acea dietă. Două săptămâni nu se vede, apoi se observă cu ochiul liber. Așa funcționează. Am luat și eu câteva kilograme, dar nu se vede, eu mai fac sport', a spus Tavi Clonda pentru PlayTech.

Cum reușesc Tavi Clonda și Gabriela Cristea să depășească discuțiile în cuplu

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani. Cei doi se iubesc cu foc, iar din rodul iubirii lor au rezultat și două fetițe absolut minunate. Ei bine însă, ca în orice căsnicie și relație, mai sunt și momente în care nu e totul roz. Totuși, cei doi au învățat cum să aplaneze aceste discuții și cum să treacă peste anumite inconveniente.

„E frumos când o relație durează, mai ales în timpurile acestea destul de dubioase. Simți că realizezi ceva constant și de lungă durată. Pentru a ajunge la performanță, în orice, e nevoie de răbdare și de consecvență. Discuții au mai fost, vreo două-trei, mai serioase, dar și acelea de moment. La noi trece totul în două zile. Suntem doi artiști, ne închidem în noi, nu mai comunicăm, iar unul dintre noi trebuie să spargă gheața', a cotinuat Tavi Clonda.

Gabriela Cristea: 'Sunt disperată cu slăbitul. Nu pot'

În urmă cu ceva timp, Gabriela Cristea le împărtășea fanilor săi un moment mai puțin plăcut din viața ei. Frumoasa prezentatoare TV explica că-i este foarte gre să slăbească și să revină la silueta pe care o avea înainte de a da naștere celor două fetițe. A slăbit considerabil, iar cei din jurul ei au observat acest lucru, însă în continuare este într-un proces de a mai da jos din kilogramele care o deranjează.

„În fiecare zi sunt disperată cu asta, cu slăbitul, că nu pot. De dimineață mă gândesc și până seara îmi trece. M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am și reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.

Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede. Doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor. Așa că am optat pentru varianta de 1.200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super. Pe lângă asta, beau minimum 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport. Pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer', scria, recent, Gabriela Cristea pe pagina sa de socializare.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton