Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul soț și iubita lui: "Nu am auzit-o vreodată să..."

 Laciu Andreea
.

Larisa și Marian Drăgulescu au avut parte de un divorț cu scandal. A durat o perioadă bună să se aștearnă liniștea între cei doi soți. Din fericire, au acum o relație amiabilă, spre marea bucurie a celor doi copii, Richard și Beatrice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Fostul campion și-a refăcut viața alături de Corina, dar și această căsnicie a eșuat. Acum, Marian Drăgulescu iubește din nou și viața lui pare că s-a liniștit. Larisa a trecut prin momente cumplite în ultimii ani, mai ales după ce a pierdut o sarcină. Însă, în prezent, copiii ei îi oferă cea mai bună motivație.

Muncește, la propriu, zi și noapte pentru a le asigura tot confortul necesar. S-a angajat în cadrul unei companii din domeniul petrolier, iar noaptea câștigă bani din conținutul produs pentru un celebru site pentru adulți. Larisa Drăgulescu a rămas o femeie asumată, care nu se ferește să recunoască tot.

larisa-fosta-sotie-dragulescu-1larisa-fosta-sotie-dragulescu-1

Larisa Drăgulescu, ghinionistă în dragoste

Chiar dacă nu a reușit să fie fericită alături de un bărbat, Larisa nu regretă acest lucru. Se pare că a atins echilibrul financiar mult visat chiar în perioadele în care suferea din iubire, a declarat ea pentru Playtech.

„Frumusețea ține de gustul fiecăruia. M-am simțit frumoasă și iubită în toate relațiile mele chiar dacă acestea s-au terminat prost. De curând, am constatat că, după fiecare despărțire, m-am focusat doar pe business și am avut mari beneficii financiare.

Probabil că dragostea m-a ținut de fiecare dată puțin pe loc sau poate că rămânând singură am știut cum să profit de frumusețea mea exterioară. De-a lungul anilor, după divorț, am câștigat bani frumoși și cred că am realizat multe lucruri pe care alții nu le pot avea într-o viață, însă îmi doresc să îmi ating limitele câștigând și mai mult cu acest nou proiect. Mda, dragostea poate că nu este pentru mine”, a declarat Larisa Drăgulescu.

Citește și: Larisa, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, face bani pe site-urile pentru adulți

Citește și: Larisa și Marian Drăgulescu s-au împăcat la 11 ani de la divorț. Ce i-a unit pe cei doi acum

Citește și: Ștefania și Speak, pe coperta VIVA! de Februarie. Cum a pregătit solistul cererea în căsătorie și totul despre planurile de nuntă

Ce spune Larisa Drăgulescu despre fostul soț și iubita lui

Anul 2008 nu a fost unul fericit pentru Larisa și Marian. Relația lor a ajuns atunci la sfârșit, au semnat actele de divorț și au luat-o pe drumuri separate. El s-a concentrat pe carieră, pe olimpiadele la care participa, în timp ce ea avea grijă de cei doi copii, o fetiță și un băiat. Între timp, amândoi și-au făcut alte relații.

„Cu fostul soț am o relație foarte bună. Suntem părinți pentru copiii noștri și ne respectăm fiecare atribuțiile părintești. Nu o cunosc pe actuala lui iubită. Cred că este cumva opusul Corinei pentru că nu am auzit-o vreodată să intervină în vreo discuție cu mine și cu Marian. L-am dat pe Richard mai devreme la școala deoarece mi-am dorit să fie mereu alături de sora sa, Beatrice.

L-am inițiat încă de la naștere, spunându-i mereu că va trebui să aibă grijă de sora lui ca de ochii din cap. Fiica mea Beatrice s-a născut fără auz dar, în momentul acesta datorită tehnologiei avansate, aude acum și este bine. Este la Liceul sportiv, în clasa a- IX-a, mereu în aceeași bancă cu fratele ei, Richard, care este și principalul ei sprijin”, a adăugat Larisa, despre fostul soț și copiii lor.

Ce pasiuni au cei doi copii

Larisa Drăgulescu are toate motivele să fie mândră de copiii ei. Dacă Richard este considerat un mic geniu de către profesori, Beatrice s-a îndreptat tot spre sport.

„Copiii mei au făcut școala generală unde am făcut-o eu și acum liceul exact unde a făcut și tatăl lor. În școala generală, foștii mei profesori îi mai spuneau că este Larisa în miniatură și că mă văd în reluare. Mie îmi place să cred că amândoi îmi seamănă.

Îmi doresc de la Richard să-i semene lui taică-su doar în ceea ce privește talentul sportiv. Beatrice face fotbal feminin în prezent și este pasionată de pictură. Chiar dacă nu mai sunt cu Marian, mereu îl urmăresc în competiții și îi țin pumnii, ca de fiecare dată. Emoțiile transmise de fiul meu, atunci când concurează, sunt de nedescris”,

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton