Dovada că și Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman: "Mă țin să mă adun"

 Cica Cristina
.

Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după 9 ani de relație a luat pe toată lumea prin surprindere. Actorul s-a arătat foarte afectat de despărțirea de parteneră. A precizat că a slăbit 7 kilograme și că merge la psiholog. Se pare, însă, că nici actrița nu a putut trece ușor peste separare. Cel puțin asta reiese din mesajele postate pe rețelele de socializare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au ales să meargă pe drumuri separate după 9 ani de relație. Suferința nu a fost diminuată de faptul că au căzut de comun acord asupra despărțirii.

Vlad Gherman, care a plecat deja din locuința în care stătea cu Cristina Ciobănașu, a relatat deja că a slăbit 7 kilograme, după doar 6 zile. Este vizibil afectat de separare, însă nici Cristina Ciobănașu nu se lasă mai prejos.

Cristina-Ciobanasu-Vlad-Gherman-1Cristina-Ciobanasu-Vlad-Gherman-1

Cristina Ciobănașu suferă după despărțirea de Vlad Gherman

Cristina a postat mai multe mesaje care indică cât de mult ar suferi după ce s-a despărțit de Vlad Gherman.

„Starea mea mentală este: dacă îmi dai o îmbrățișare lungă, s-ar putea să încep să plâng', este mesajul distribuit de Cristina Ciobănașu într-un story.

Citește și: Vlad Gherman suferă enorm după despărțirea de Cristina Ciobănașu.A slăbit 7 kilograme în 6 zile

Citește și: Ce s-a intâmplat cu inelul de logodnă pe care Cristina Ciobănașu l-a primit de la Vlad Gherman:”Niciodată să nu spui niciodată!”

Citește și: Pepe, totul despre viața de burlac, după divorțul de Raluca Pastramă:„Sunt un tătic sexy'. Cum se descurcă după ce s-a mutat singur / EXCLUSIV

Citește și: Cea mai emoționantă fotografie de cuplu! Smiley îi pupă burtica Ginei Pistol:„Dimineața cu fetele mele'

Cristina Ciobănașu: „Mă țin de câteva zile să mă adun”

Cristina Ciobănașu nu a ascuns faptul că i-a fost greu să se adune în această perioadă grea din viața ei. Totuși, a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere.

„Mă țin de câteva zile să mă adun și să fac această postare prin care vreau să vă mulțumesc pentru prezența și susținerea pe care mi-o arătați aici, pe contul meu de Instagram.

Mă bucur enorm că ne-am strâns peste 1M de oameni, mă bucur că sunteți activi și urmăriți cu interes tot ce fac, tot ce postez și că nu încetați să îmi aratați că vă place munca pe care o depun. Mă bucur că îmi sunteți alături, chiar dacă de la distanță. Vă îmbrățișez tare și vă doresc tot ce-i mai bun!', a scris actrița din „Sacrificiul' pe rețeaua socială.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit

Actorii din Sacrificiul sau Frunctul oprit au anunțat prin intermediul unui video că și-au spus „adio', însă vor rămâne prieteni în continuare.

Acesta va fi un video greu de făcut și cu atât mai mult greu de digerat. Dar îl facem pentru că voi ne-ați fost mereu alături, ne-ați susținut, ați crescut cu noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit’, a spus Vlad Gherman într-un video realizat alături de fosta lui parteneră.

„Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că este mai bine să o luăm pe drumuri separate, dar rămânem prieteni, a transmis și Cristina Ciobănașu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton