Ce spune Carmen Brumă despre vaccinul împotriva COVID-19: ”Nu sunt...”

 Stamen Diana
.

Carmen Brumă se numără printre vedetele care vor să facă vaccinul anti COVID-19. Până acum, partenera lui Mircea Badea nu a ajuns să se vaccineze, iar motivul a fost dezvăluit chiar de ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă are un stil de viață foarte sănătos, iar până acum vedeta a reușit să nu contracteze COVID-19. Partenera lui Mircea Badea așteaptă să facă vaccinul, însă deocamdată se află pe lista de așteptare. Invitată în platoul de la Xtra Night Show, Carmen Brumă a spus motivul pentru care nu a reușit să facă vaccinul anti COVID-19 până acum.

Carmen-Brumă-vaccin-covid-4Carmen-Brumă-vaccin-covid-4

„Nu, Mircea nu s-a vaccinat. Nici eu, pentru că nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul, dar dacă m-ar fugări, m-aș împiedica imediat. Deocamdată a trebuit să mă pun pe liste. Nu sunt în categorie', a declarat Carmen Brumă la Xtra Night Show.

Citește și: Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, probleme de sănătate în Dubai. „A făcut o reacție destul de agresivă'

Citește și: Dieta lui Carmen Brumă. Cum să slăbești 4 kilograme în 6 zile

Citește și: Cum își menține Carmen Brumă tenul perfect fără injecții și operații: 'Eu am fost dintotdeauna pentru naturalețe'

Citește și: Cum a început relația dintre Adela Popescu și Radu Vâlcan:„Înnebuneam când apărea'. De ce au refuzat să se afișeze împreună / EXCLUSIV

Carmen Brumă, o mamă extrem de grijulie

Carmen Brumă intră imediat în panică atunci când fiul ei pățește ceva. Vedeta a povestit că este o mamă extrem de grijulie și se îngrijorează foarte tare atunci când băiatul ei nu este bine.

„Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic.

Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă', a declarat vedeta.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton