Cristina Cioran o critică dur pe Bianca Drăgușanu, pentru operațiile estetice: „Cineva ar trebui să-ți spună să te oprești”

 Mirea Roxana
.

Cristina Cioran a criticat-o pe Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de la PRO TV; din cauza operațiilor estetice. Fosta iubită a lui Alex Bodi și-a făcut o nouă rinoplastie, iar Cristina Cioran și-a arătat nemulțumirea față de numeroasele intervenții estetice pe care Bianca le are la nivelul feței.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cristina Cioran a vorbit despre câteva vedete din showbiz-ul românesc în cadrul emisiunii de la Pro TV, Vorbește lumea. Când i-a venit rândul Biancăi Drăgușanu, Cristina a criticat-o pe aceasta din cauza numeroaselor intervenții estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

c1-5c1-5

Cristina Cioran crede că Bianca Drăgușanu exagerează și că intervențiile estetice pe care și le face nu o fac să arate mai bine. Ba din contră, îi schimbă aspectul în rău. Vedeta este la a treia rinoplastie, iar Cristina Cioran crede că deja începe să arate ca o păpușă.

Citește și: Bianca Drăgușanu s-a operat la nas!Cum s-a împăcat cu Gabi Bădălău după ce s-au certat, acum două săptămâni

Citește și: Momente grele pentru Cristina Cioran, gravidă la 44 de ani:”Mi-a fost teamă să nu pierd sarcina, riscurile erau mari!

Citește și: Andrei Aradits, declarație neașteptată despre Oana Roman:„E o persoană lângă care ai putea să mănânci mici'

Citește și: Ana Porgras s-a accidentat grav la Survivor.A publicat fotografiile cu rănile și cicatricile

Cristina Cioran o critică pe Bianca Drăgușanu

De asemenea, Cristina Cioran a făcut și un mic comentariu și la adresa vieții amoroase tumultoase a Biancăi Drăgușanu.

„Bianca Drăgușanu a avut o viață intimă tumultuoasă, plină de eșecuri. Acum cică s-a împăcat, că a primit un ceas șmecher, fiind retușată din nou. Și-a tăiat nasul. Mi se pare că deja te duci într-o zonă… dar poate că așa îți dorești tu, să arăți ca o păpușă.

Cred că deja e prea mult, cred că cineva ar trebui să-ți spună să te oprești, e a treia rinoplastie. Nu știu ce să zic, fiecare om e liber să facă ce-și dorește. Dar, să aibă și grijă, că nouă ne pare rău de ei. Din oameni frumoși se transformă în monstruoși', a declarat Cristina Cioran la „Vorbește lumea'.

Bianca, o împătimită a operațiilor estetice

De-a lungul timpului Bianca Drăgușanu și-a pus silicoane, acid hialuronic în buze, și-a mărit fesele, și-a umplut ridurile de expresie, și-a pus fațete dentare, și-a tatuat sprâncenele, și-a scos alunițele și s-a operat la picioare (din motive strict medicale). Dacă la toate acestea adăugăm extensiile, genele și unghiile false, pe care și le pune în fiecare lună, tabloul este aproape complet. Și spunem „aproape’ deoarece Bianca a decis că are nevoie de alte operații estetice…

Deși avea un nas perfect, Bianca Drăgușanu a concluzionat că are nevoie de o rinoplastie, pe care a și făcut-o deja. Mai mult, vedeta a luat și decizia de a-și schimba silicoanele, iar vestea a împărtășit-o cu fanii ei de pe contul de socializare.

În urma consultației cu doamna doctor, urmează în următoarele două săptămâni să fac o schimbare majoră: o rinoplastie și o schimbare de implant mamar. Am mare încredere că rezultatul va fi cel dorit, deoarece în această clinica se lucrează cu cele mai noi, sigure implanturi mamare, de ultimă generație, le-a dezvăluit Bianca Drăgușanu fanilor de pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton