Ce soră blondă și sexy are Mario Fresh! Artistul este foarte mândru de ea

 Oana Pantazi
.

Mario Fresh este un bărbat fericit… fiindcă este înconjurat doar de femei frumoase. Dacă relația lui cu Alexia Eram este de notorietate, puțini știu că artistul are o soră blondă și sexy, de care este extrem de mândru!

Mario Fresh este un artist în plină ascensiune și nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu atât mai mult cu cât este și iubitul Alexiei Eram, fiica celei mai celebre știriste din România, Andreea Esca. Puțină lume știe însă că simpaticul și carismaticul artist are o soră care îi seamănă foarte bine și cu care se află în relații foarte bune, cel puțin după numărul mare de poze în care apar împreună pe conturile lor de socializare.

„Tu ești totul pentru mine”

De altfel, Mario și Raluca nu se sfiesc să posteze pe Instagram fotografii în care apar îmbrățișați, cu hashtaguri ca #love you #biglittlebrother, #bestbrotherintheworld sau comentarii ca You are my everything (Tu ești totul pentru mine), iar fanii îi felicită pentru relația extraordinară pe care o au și pentru care alexia nu are de ce să fie geloasă, deoarece, la rândul ei, se înțelege foarte bine cu viitoarea ei cumnată. Recent, Mario a postat o fotografie cu întreaga familie, transmițându-le părinților și surorii sale, care au plecat în vacanță, un mesaj emoționant: „Vă Iubesc! Vă aștept pe toți înapoi acasă❤️ Să nu mă lăsați singur mult timp!”

Foto: Instagram

Raluca, sora lui Mario FreshRaluca, sora lui Mario Fresh

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton